Trainer voor: Demon Turf (ORIGINAL)

Je zal veel Trucs toevoegen: Onoverwinnelijk, Onbeperkte sprongen, Verzamel alle batterijen, Gamesnelheid en nog veel meer.
Demon Turf: Verhaal van het Spel

Welkom op de relatieve pagina van de trainer van Demon Turf. U zult zeker tevreden zijn met het materiaal dat we hebben gevonden, want dit is een site die volledig is gewijd aan de trainers en trucs voor videospelletjes.

Als u nog iets anders weet, steeds relevant voor het onderwerp of elementen om dit artikel te verbeteren, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of commentaar te geven op de gids. Je maakt het completer en nuttiger voor al zijn bezoekers.

Niet alleen de trainer! Voor jou zijn er ook de trucs en codes van Demon Turf. Op de speciale pagina van de trucs van dit spel zijn er paragrafen gewijd aan hoe je vals kunt spelen met dit spel en om nieuwe spelmodi te ontgrendelen, bovenop de lijst met de Achievements en hoe je ze kunt bekomen.

De 3D-platformgame met attitude! Sluit je aan bij Beebz in haar ambitieuze doel om de Demon Turfs te veroveren en zelf de Demon Queen te worden! Spring, draai en sla je een weg door het gras met unieke mechanica, zoals op momentum gebaseerde gevechten en zelfgepositioneerde checkpoints. Ga de strijd aan met de Demon King met opgeheven hoofd!

De inleiding is voorbij. Hier is de trainer voor dit spel en de relatieve gids om hem te gebruiken.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
 • Onoverwinnelijk
 • Onbeperkte sprongen
 • Verzamel alle batterijen
 • Gamesnelheid
 • Edit: sprongvermenigvuldiger
 • Wijziging: dubbele sprongvermenigvuldiger
 • Edit: bewegingssnelheid
 • Edit: taarten
 • Edit: snoep


 • Copyright-naleving

  Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Demon Turf: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.Luister naar geactiveerde Trainer. Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# spelerNumPad1: OnoverwinnelijkNumPad2 : Onbeperkte sprongen# VerzamelobjectenNumPad3: Verzamel alle batterijen# GameplayNumPad4: Spelsnelheid< strong>Editoropties# SpelerbewegingSpringvermenigvuldigerDubbele sprongvermenigvuldigerBewegingssnelheid# Valuta
CakeSnoep
Cherri Andrea640360