Trainer voor: Pesticide Not Required (1.0)

Je zal veel Trucs toevoegen: Onoverwinnelijk, Oneindige gezondheid, Een schot doodt, Onbeperkt water en nog veel meer.
Pesticide Not Required: Verhaal van het Spel

Welkom! Vervolgens hebben we de Trainer van Pesticide Not Required gebracht met ook een kleine gids voor het gebruik ervan.

Als je andere items hebt gevonden om hulp toe te voegen, aarzel dan niet om ze naar ons te sturen. We zullen ze toevoegen aan het al bestaande en u publiekelijk bedanken voor de geboden hulp.

Beschikbaar op deze site zijn ook de trucs van Pesticide Not Required: met deze cheats en de strategieën kun je het einde van het spel bereiken zonder enig probleem en om het even welk soort obstakel overwinnen. U vindt dit allemaal op onze officiële pagina gewijd aan trucs van Pesticide Not Required

Maai talloze gewassen en corrupte wezens terwijl je revolutionaire constructies maakt!Pesticide Not Required is een roguelite bullet-hemel-actiespel met landbouwsimulatie-elementen dat een groot aantal speciale statistieken en karaktereigenschappen biedt om extreem diverse racemogelijkheden te creëren.

Het voorwoord is voorbij, we tonen u de promo-trainer die we hebben gevonden en de gids die speciaal voor ons is geschreven door de auteurs van het programma.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
 • Onoverwinnelijk
 • Oneindige gezondheid
 • Een schot doodt
 • Onbeperkt water
 • EXP-vermenigvuldiger
 • Gouden vermenigvuldiger
 • Megaspelerradius
 • Onmiddellijke aanvalssnelheid
 • Snelle beweging
 • De zaden nemen niet af
 • Langzame beweging
 • Gamesnelheid
 • Snelle tijd van de dag
 • Ontgrendel alle personages


 • Copyright-naleving

  Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Pesticide Not Required: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.Luister naar geactiveerde Trainer. Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# spelerNumPad1: OnoverwinnelijkNumPad2 : Oneindige gezondheidNumPad3: Doden met één trefferNumPad4: Onbeperkt waterNumPad5: EXP-vermenigvuldigerNumPad6: Goud-vermenigvuldigerNumPad7: straal van megaspeler NumPad8: directe aanvalssnelheidNumPad9: snelle beweging# inventarisVermenigvuldigen: zaden nemen niet af# vijandenToevoegen: trage beweging# verschillende< br/>Scheidingsteken: gameSpeedAftrekken: snelle tijdDecimaal: ontgrendel alle tekens

Opmerkingen EXP Multiplier:Als deze actief is, wordt de verdiende EXP vermenigvuldigd met 4. De waarde kan worden aangepast nadat de trainer is geactiveerd. Gouden Multiplier:Terwijl je actief bent, wordt je verdiende goud vermenigvuldigd met 4.De waarde kan worden aangepast nadat de trainer is geactiveerd.Megaspelerradius:Terwijl de landbouw actief is, wordt de wateraanvulradius enz.is aanzienlijk toegenomen.FastTime of Day:Wanneer actief, loopt de tijd twee keer zo snelOntgrendel alle tekens:< br/>Wanneer actief, zijn alle karakte

erkingen EXP Multiplier:Als deze actief is, wordt de verdiende EXP vermenigvuldigd met 4. De waarde kan worden aangepast nadat de trainer is geactiveerd. Gouden Multiplier:Terwijl je actief bent, wordt je verdiende goud vermenigvuldigd met 4.De waarde kan worden aangepast nadat de trainer is geactiveerd.Megaspelerradius:Terwijl de landbouw actief is, wordt de wateraanvulradius enz.is aanzienlijk toegenomen.FastTime of Day:Wanneer actief, loopt de tijd twee keer zo snelOntgrendel alle tekens:< br/>Wanneer actief, zijn alle karakters ontgrendeld.
Cherri Andrea640360