Trainer voor: Republic of Pirates (0.24.4)

Je zal veel Trucs toevoegen: Mega dubloenen eenvoudig te bouwen, Klik op Snelle productie-efficiëntie creëren, Gamesnelheid, Bewerking: Gezondheid en nog veel meer.
Republic of Pirates: Verhaal van het Spel

Welkom op de relatieve pagina van de trainer van Republic of Pirates. U zult zeker tevreden zijn met het materiaal dat we hebben gevonden, want dit is een site die volledig is gewijd aan de trainers en trucs voor videospelletjes.

De gids is mogelijk niet 100% compleet! Als je iets hebt gevonden dat we niet hebben, contacteer ons of reageer op dit artikel, en we zullen graag datgene koppelen wat je ons hebt gestuurd met wat al bestaat.

Niet alleen de trainer! Voor jou zijn er ook de trucs en codes van Republic of Pirates. Op de speciale pagina van de trucs van dit spel zijn er paragrafen gewijd aan hoe je vals kunt spelen met dit spel en om nieuwe spelmodi te ontgrendelen, bovenop de lijst met de Achievements en hoe je ze kunt bekomen.

Creëer en breid een piratenutopie uit tijdens de Gouden Eeuw van de Piraterij.Bouw een op hulpbronnen gerichte economie, neem deel aan realtime zeeslagen en beheer diplomatieke betrekkingen met rivaliserende machten.Verken het Caribisch gebied op zoek naar fortuin en glorie.

Laten we nu verder gaan om je de trainer te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben. Raadpleeg voor het downloaden de gebruikershandleiding om er zeker van te zijn dat u geen fouten maakt.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Mega dubloenen eenvoudig te bouwen
  • Klik op Snelle productie-efficiëntie creëren
  • Gamesnelheid
  • Bewerking: Gezondheid
  • Bewerken: maximale gezondheid
  • Edit: snelheid
  • Edit: vuurkracht


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Republic of Pirates: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.Luister naar geactiveerde Trainer. Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# Valuta en opbouwNumPad1: Mega Dubloenen Eenvoudig bouwen. # ProductieNumPad2: klik om snelle productie-efficiëntie te creëren# GameplayNumPad3: Snelheid van gameplay< strong>Editoropties # Klik op VerzendenGezondheidMaximale gezondheidSnelheidVuurkracht< em>Opmerking Proost:De beste manier om Click Ship te gebruiken is door te PAUZEREN en vervolgens op A SHIP te klikken. Je kunt dan ook op vijandelijke schepen klikken dat de waarden worden gereset als het schip een niveau hoger komt.
Cherri Andrea640360