Trainer voor: Voor De Kroon (ORIGINAL)

Je zal veel Trucs toevoegen: Maximaal megavoedsel, Gamesnelheid, Bewerking: goud, Bewerking: eten en nog veel meer.
Voor De Kroon: Verhaal van het Spel

We presenteren u de Apocanow-pagina gewijd aan de trainer van Voor De Kroon! Hier zullen we uitleggen hoe je hem moet installeren en gebruiken, met de bedoeling om de trucs te activeren en nieuwe delen van het spel te ontgrendelen.

De gids is mogelijk niet 100% compleet! Als je iets hebt gevonden dat we niet hebben, contacteer ons of reageer op dit artikel, en we zullen graag datgene koppelen wat je ons hebt gestuurd met wat al bestaat.

We hebben goed nieuws! We hebben ook de trucs voor dit spel. In deze pagina gewijd aan de trucs van Voor De Kroon vind je alle trucs, codes en ontgrendelaars die je ervaring met dit spel zeker zullen verbeteren.

Vecht om controle tijdens de Friso-Nederlandse oorlogen.Het spel speelt zich af in de middeleeuwse 13e eeuw en bevat een strategische campagne en historische veldslagen.Vecht met je leger in gevechten van derden en voer het bevel over je troepen.

De inleiding is voorbij. Hier is de trainer voor dit spel en de relatieve gids om hem te gebruiken.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Maximaal megavoedsel
  • Gamesnelheid
  • Bewerking: goud
  • Bewerking: eten
  • Bewerking: hout
  • Bewerken: seizoenen


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Voor De Kroon: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.Luister naar geactiveerde Trainer. Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# BronnenNumPad1: Mega Max Food# GameplayNumPad2: Spelsnelheid

Editoropties

# BronnenGoud< br/>Eten Hout#GameSeizoenen
Cherri Andrea640360