Trainer voor: Craft The World (STEAM 1.6.004 / +5)

Je zal veel Trucs toevoegen: Onbeperkte Middelen , Herstel Mana Instant , Onthult De Kaart , Oneindige Gezondheid en nog veel meer.
Craft The World: Verhaal van het Spel

Welkom bij het artikel op deze site gelinkt aan de trainer van Craft The World. Op deze zelfde pagina vindt u ook een gebruikersgids waarmee u alle trucs kunt activeren die deze trainer belooft toe te voegen.

We hopen dat u na het lezen het werk dat we hebben verricht zult waarderen. Als je advies hebt voor dit artikel, reageer of neem contact met ons op en we zullen de pagina bijwerken.

Te weinig? We hebben ook de trucs van Craft The World! Je vindt ze op de speciale pagina van de trucs en codes van Craft The World van deze site. Op de pagina staan ​​paragrafen over de trucs en ontgrendelaars van het spel. Als je ergens vastzit in het spel, of als je gewoon meer plezier wilt hebben door de regels te ontwijken, is er geen betere manier om de trucs te raadplegen die we voor je hebben verzameld.

Craft De Wereld is een strategie spel dat zich vermengt elementen van Dungeon Keeper, Terraria en Dwarf Fortress. Ontdek een wereld willekeurig gegenereerd wordt bevolkt door gevaarlijke wezens, het bouwen van een fort, dwarf, het verzamelen van middelen en bouwen alle objecten, wapens en armor die je nodig hebt.

De inleiding is voorbij. Hier is de trainer voor dit spel en de relatieve gids om hem te gebruiken.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Onbeperkte Middelen
  • Herstel Mana Instant
  • Onthult De Kaart
  • Oneindige Gezondheid
  • Regen van Geld
  • Toon Coördinaten
Waarom zijn sommige Trainers en Trucs betalend?
Sinds enkele jaren tot op vandaag is het steeds zeldzamer geworden om spellen te vinden die trucs bevatten, omdat de ontwikkelaars er zelf geen interesse in hebben. Om de trucs te maken (in de vorm van Trainers) zijn er daarom teams van externe programmeurs, die dit doen voor passie of als werk, en dit gratis of tegen betaling doen. Afhankelijk van wat de reden is waarom ze dit doen, is het juist om hen te belonen voor hun werk en vaardigheden.
Over het algemeen bevatten betaalde trucs en trainers meerdere functies, worden ze onderhouden door de maker en wordt er ondersteuning gegeven in geval van een slechte werking. Hun kwaliteit is daarom hoger.

Copyright-naleving

Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Craft The World: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

De activering van deze coach

Druk op F1 tijdens het hoofdmenu.
Luisteren voor de 'Trainer Geactiveerd'.
Druk op de gewenste toets combinatie. Alle sleutels kan veranderd worden door de trainer.

Trainer Opties

NumPad1: Onbeperkte Middelen
NumPad2: Instant Mana Vullen
NumPad3: Onthullen Kaart
NumPad4: Oneindige Gezondheid
NumPad5: Gold Rush
NumPad6: Tekenen Met De Ingame-Coördinaten

Opmerkingen

Gold Rush:
Wanneer het actief is krijgt u een munt elke keer dat u het graven van een veld.

Mute Sneltoetsen:

Tijdelijk uitschakelen van de sneltoetsen druk op CTRL-H na trainer
geactiveerd. U kunt gebruik maken van CTRL-H om weer gebruik maken van de sneltoetsen.
Het is ook mogelijk om te schakelen van bepaalde sneltoetsen wijzigen van de sneltoets die u wilt uitsluiten op 'NONE'.

VR-modus

- HTC Live
Klik op de 'VR' knop. Trainer opties zal worden getrokken over de knoppen. Het activeren van de trainer zoals gewoonlijk met je toetsenbord. Zet je HTC Live, en wanneer je ingame druk op de 'Menu' knop op de zijkant van de controller in om te openen de steam-overlay. Aan de onderkant kunt u klikken op het 'Bureaublad' en u kunt eenvoudig de druk op opties trainer met de hand controller.
- Oculus Rift
De oculus rift is niet een desktop-modus. U moet het gebruik van het toetsenbord of controller sneltoetsen, in plaats van.
Cherri Andrea640360