Trainer voor: Deep Rock Galactic (1.33.50137.0)

Je zal veel Trucs toevoegen: Oneindige Gezondheid , Schild Infinity , Geen Opladen , Onbeperkte Munitie en nog veel meer.
Deep Rock Galactic: Verhaal van het Spel

Welkom op de relatieve pagina van de trainer van Deep Rock Galactic. U zult zeker tevreden zijn met het materiaal dat we hebben gevonden, want dit is een site die volledig is gewijd aan de trainers en trucs voor videospelletjes.

Als u ideeën heeft om deze gids beter te maken, neem dan nu contact met ons op. We zullen verheugd zijn uw materiaal op deze pagina te plaatsen en u te bedanken voor uw hulp.

Niet alleen de trainer! Voor jou zijn er ook de trucs en codes van Deep Rock Galactic. Op de speciale pagina van de trucs van dit spel zijn er paragrafen gewijd aan hoe je vals kunt spelen met dit spel en om nieuwe spelmodi te ontgrendelen, bovenop de lijst met de Achievements en hoe je ze kunt bekomen.

Diep Rock Strike is een FPS sci-fi samenwerking met alle moeilijke dwergen in de ruimte, verwoestbare omgevingen 100%, de grotten gegenereerd procedureel hordes en de oneindig aantal van buitenaardse monsters.

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten ons nu de gids voor de trainer tonen en de knop om hem te downloaden.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Oneindige Gezondheid
  • Schild Infinity
  • Geen Opladen
  • Onbeperkte Munitie
  • Fakkels Onbeperkt
  • Onbeperkt Granaten
  • Geen Warmte
  • Wijziging In De Leningen
  • Aankoop en Bouw Gratis
  • Super Snelheid
Waarom zijn sommige Trainers en Trucs betalend?
Sinds enkele jaren tot op vandaag is het steeds zeldzamer geworden om spellen te vinden die trucs bevatten, omdat de ontwikkelaars er zelf geen interesse in hebben. Om de trucs te maken (in de vorm van Trainers) zijn er daarom teams van externe programmeurs, die dit doen voor passie of als werk, en dit gratis of tegen betaling doen. Afhankelijk van wat de reden is waarom ze dit doen, is het juist om hen te belonen voor hun werk en vaardigheden.
Over het algemeen bevatten betaalde trucs en trainers meerdere functies, worden ze onderhouden door de maker en wordt er ondersteuning gegeven in geval van een slechte werking. Hun kwaliteit is daarom hoger.

Copyright-naleving

Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Deep Rock Galactic: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

De activering van deze coach

Druk op F1 tijdens het hoofdmenu.
Luisteren voor de 'Trainer Geactiveerd'.
Druk op de gewenste toets combinatie.Alle sleutels kan veranderd worden door de trainer.

Trainer Opties

NumPad1: Oneindige Gezondheid
NumPad2: Infinite Shield
NumPad3: Geen Reload
NumPad4: Onbeperkte Munitie
NumPad5: Onbeperkt Aantal Raketten / Geen Flare Cooldown
NumPad6: Onbeperkt Granaten
NumPad7: Geen Warmte
NumPad8: Wijziging In De Leningen Van 5000
NumPad9: Gratis Crafting/Kopen
NumPad0: Super Snelheid

De Opties Van De Editor

Diversen: Credits

Opmerkingen

Alle waarden in het spel niet update onmiddellijk na de activering van een cheat. U moet laat het spel veranderen
waarde in en van zichzelf, voordat ik zie de make-up dat heeft geen effect.
Credits:
Bezoek de ijdelheid shop eerste, en druk vervolgens op de sneltoets of gebruik maken van de editor. Je moet om te krijgen of geld te besteden voor het zien van de veranderingen.
Gratis Aanmaken / Koop:
Wanneer u zijn op het bezoek aan de ijdelheid winkel en alles wat u kan toegang gratis. Zonder middelen, credits of rang is vereist.

BELANGRIJKE INFORMATIE:

Dit zijn de scan-uitzonderingen in uw security software die u nodig hebt voor het uitvoeren van de trainer:
De trainer exe-bestand (of de map zijn opgeslagen in)
Het 'Werk' map die is hier te vinden:
C:Gebruikers[gebruiker NAAM]Cheathappens

Mute Sneltoetsen:

Tijdelijk uitschakelen van de sneltoetsen druk op CTRL-H na trainer
geactiveerd. U kunt gebruik maken van CTRL-H om weer gebruik maken van de sneltoetsen.
Het is ook mogelijk om te schakelen van bepaalde sneltoetsen wijzigen van de sneltoets die u wilt uitsluiten op 'NONE'.

VR-modus

- HTC Live
Klik op de 'VR' knop. Trainer opties zal worden getrokken over de knoppen. Het activeren van de trainer zoals gewoonlijk met je toetsenbord. Zet je HTC Live, en wanneer je ingame druk op de 'Menu' knop op de zijkant van de controller in om te openen de steam-overlay. Aan de onderkant kunt u klikken op het 'Bureaublad' en u kunt eenvoudig de druk op opties trainer met de hand controller.
- Oculus Rift
De oculus rift is niet een desktop-modus. U moet het gebruik van het toetsenbord of controller sneltoetsen, in plaats van.
Cherri Andrea640360