Trainer voor: UBoat (b127 HF1 / +13)

Je zal veel Trucs toevoegen: niet op te sporen , Perfecte discipline , Onbeperkt brandstof , Zuurstof onbeperkt en nog veel meer.
UBoat: Verhaal van het Spel

We zijn verheugd u dit artikel te presenteren dat gewijd is aan de trainer van UBoat. Hier zijn alle bronnen die ons redactieteam heeft gevonden op UBoat, in het bijzonder, bovenop hetgeen dat geschreven is, ook Trucs en Walkthroughs.

Als u weet heeft over ander materiaal over de trainer en u kan deze gids verbeteren, willen we graag de details weten. Neem contact met ons op of reageer op dit artikel! Je zal alle gebruikers helpen die op zoek zijn naar een goed gemaakte gids voor dit onderwerp.

We hebben goed nieuws! We hebben ook de trucs voor dit spel. In deze pagina gewijd aan de trucs van UBoat vind je alle trucs, codes en ontgrendelaars die je ervaring met dit spel zeker zullen verbeteren.

UBOAT is een simulator van de onderzeeër van de Tweede Wereldoorlog. Het is een sandbox-spel van de overleving met de mechanische beheer van de bemanning, die zich richt op het leven van de duitse zeilers. Het schip is hun huis, maar van het ene moment op het andere kan worden van hun graf.

En hier is nu eindelijk de langverwachte trainer van dit spel. Download en activeer hem na het lezen van de gebruikersgids en je kunt alle beloofde trucs gebruiken tijdens het spelen.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
 • niet op te sporen
 • Perfecte discipline
 • Onbeperkt brandstof
 • Zuurstof onbeperkt
 • Water onbeperkt
 • Batterij onbeperkt
 • Schip repareren
 • Oneindige gezondheid
 • Onbeperkt energie
 • Bewerken-niveau lid van de bemanning geselecteerd
 • Budget wijzigen
 • Wijzigingen aan de reputatie punten
 • Direct zoeken
 • Super snelheid
Waarom zijn sommige Trainers en Trucs betalend?
Sinds enkele jaren tot op vandaag is het steeds zeldzamer geworden om spellen te vinden die trucs bevatten, omdat de ontwikkelaars er zelf geen interesse in hebben. Om de trucs te maken (in de vorm van Trainers) zijn er daarom teams van externe programmeurs, die dit doen voor passie of als werk, en dit gratis of tegen betaling doen. Afhankelijk van wat de reden is waarom ze dit doen, is het juist om hen te belonen voor hun werk en vaardigheden.
Over het algemeen bevatten betaalde trucs en trainers meerdere functies, worden ze onderhouden door de maker en wordt er ondersteuning gegeven in geval van een slechte werking. Hun kwaliteit is daarom hoger.

Copyright-naleving

Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van UBoat: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

De activering van deze coach

Indien niet expliciet anders wordt vermeld, drukt u op F1 tijdens het hoofdmenu.
Luisteren voor de 'Trainer Geactiveerd'.
Druk op de gewenste toets combinatie. Alle sleutels kan veranderd worden door de trainer.

Promo Opties

Decimaal: Super Snelheid

Trainer Opties

NumPad1: Onbeperkt Brandstof
NumPad2: Onbeperkt Zuurstof
NumPad3: Water Op Zal
NumPad4: Onbeperkt Batterij
NumPad5: Perfecte Discipline
NumPad6: Schip
NumPad7: Niet Detecteerbaar
NumPad8: Oneindige Gezondheid
NumPad9: Onbeperkt Energie
Vermenigvuldigen: Wijzigen Geselecteerde Lid Van De Bemanning Niveau
Toevoegen: Wijziging Van De Budgettaire
Scheidingsteken: Het Wijzigen Van De Reputatie Punten
Aftrekken: De Instant Search
Decimaal: Super Snelheid

De Opties Van De Editor

Het Geselecteerde Lid Van De Bemanning: Niveau
Speler: Budget
Speler: Reputatie Punten

Opmerkingen

Onbeperkt Brandstof:
Indien actief, de brandstof niet zou afnemen.
Schip:
Druk op de sneltoets aan de herstelling van de apparatuur van het schip.
Wijzigen Geselecteerde Lid van de Bemanning van het Niveau:
Open eerst het karakter van een lid van de bemanning. Wacht een seconde of twee, en druk op de sneltoets. Bij het openen en sluiten weer om te zien wat er is veranderd.
Verandering In Het Budget:
De eerste stap van de muis op de begroting tot het info-scherm wordt weergegeven. Wacht een seconde of twee, en druk op de sneltoets om meer toe te voegen. Om uw geld veranderd om geld te besteden of controleer de waarde in het info-paneel wanneer de muis wordt geplaatst voor een andere keer.
Wijzig De Reputatie Punten:
Open de reputatie scherm te koop en klik met de linkermuisknop op een item. Wacht een seconde of twee, en druk op de sneltoets, en de aankoop van een item anderszins de reputatie waarde ingame niet overeen komen met de wijzigingen.
De Instant Search:
Wanneer het actief is, een nieuw bedrijf te beginnen zoeken en het zal direct een einde.
Cherri Andrea640360