Trainer voor: Daymare: 1998 (10545)

Je zal veel Trucs toevoegen: Onbeperkte gezondheid , Onbeperkt uithoudingsvermogen , Instant herstel van een overdosis , Geen opladen en nog veel meer.
Daymare: 1998: Verhaal van het Spel

We zijn verheugd u dit artikel te presenteren dat gewijd is aan de trainer van Daymare: 1998. Hier zijn alle bronnen die ons redactieteam heeft gevonden op Daymare: 1998, in het bijzonder, bovenop hetgeen dat geschreven is, ook Trucs en Walkthroughs.

Als u weet heeft over ander materiaal over de trainer en u kan deze gids verbeteren, willen we graag de details weten. Neem contact met ons op of reageer op dit artikel! Je zal alle gebruikers helpen die op zoek zijn naar een goed gemaakte gids voor dit onderwerp.

We hebben goed nieuws! We hebben ook de trucs voor dit spel. In deze pagina gewijd aan de trucs van Daymare: 1998 vind je alle trucs, codes en ontgrendelaars die je ervaring met dit spel zeker zullen verbeteren.

We kunnen je meer bieden! Voor dit spel hebben we ook de walkthrough. Op deze pagina gewijd aan de walkthrough van Daymare: 1998 vindt u één of meer video's van YouTube die u de stapsgewijze gids tonen voor het voltooien van het spel.

DAYMARE: 1998 is een survival horror derde persoon die geeft om de sfeer van de meesterwerken van het genre van de jaren '90 met een verhaal volledig nieuw. Een mysterieus ongeval, dat verandert de stad in een gebied van dodelijke, drie personages om mee te spelen en er is weinig tijd om de waarheid te ontdekken, voordat de verschrikkelijke wezens te zetten...

Laten we nu verder gaan om je de trainer te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben. Raadpleeg voor het downloaden de gebruikershandleiding om er zeker van te zijn dat u geen fouten maakt.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Onbeperkte gezondheid
  • Onbeperkt uithoudingsvermogen
  • Instant herstel van een overdosis
  • Geen opladen
  • De snelheid van het spel
Waarom zijn sommige Trainers en Trucs betalend?
Sinds enkele jaren tot op vandaag is het steeds zeldzamer geworden om spellen te vinden die trucs bevatten, omdat de ontwikkelaars er zelf geen interesse in hebben. Om de trucs te maken (in de vorm van Trainers) zijn er daarom teams van externe programmeurs, die dit doen voor passie of als werk, en dit gratis of tegen betaling doen. Afhankelijk van wat de reden is waarom ze dit doen, is het juist om hen te belonen voor hun werk en vaardigheden.
Over het algemeen bevatten betaalde trucs en trainers meerdere functies, worden ze onderhouden door de maker en wordt er ondersteuning gegeven in geval van een slechte werking. Hun kwaliteit is daarom hoger.

Copyright-naleving

Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Daymare: 1998: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

De activering van deze coach

Indien niet expliciet anders wordt vermeld, drukt u op F1 tijdens het hoofdmenu.
Luisteren voor de 'Trainer Geactiveerd'.
Druk op de gewenste toets combinatie. Alle sleutels kan veranderd worden door de trainer.

Promo Opties

NumPad5: Snelheid Van Het Spel

Trainer Opties

# Speler
NumPad1: Onbeperkte Gezondheid
NumPad2: Onbeperkt Uithoudingsvermogen
# Effecten
NumPad3: Directe, Overdosis Van De Reset -
# Wapen
NumPad4: Geen Reload
# Spel
NumPad5: Snelheid Van Het Spel

Opmerkingen

Onbeperkte Gezondheid:
Voor het activeren van het effect.
Onbeperkt Uithoudingsvermogen:
Voor het activeren van het effect.
Instant Overdosis Opnieuw In Te Stellen:
Voor het activeren van het effect.
Geen Reload:
Voor het activeren van het effect.
Cherri Andrea640360