Trainer voor: Rebel Cops (1.1.0.0)

Je zal veel Trucs toevoegen: Geen Mist van Oorlog , Acties onbeperkt , Beweging onbeperkt , Alle vaardigheden zijn ingeschakeld en nog veel meer.
Rebel Cops: Verhaal van het Spel

Welkom bij Apocanow! Dit artikel toont de trainer van het spel Rebel Cops en bevat een kleine gids voor het gebruik ervan. Op aparte pagina's vind je ook alle eventuele walkthroughs en trucs van het spel.

De gids is mogelijk niet 100% compleet! Als je iets hebt gevonden dat we niet hebben, contacteer ons of reageer op dit artikel, en we zullen graag datgene koppelen wat je ons hebt gestuurd met wat al bestaat.

Op de volgende truccen-pagina van Rebel Cops kun je de trucs en codes zien die we voor dit spel hebben kunnen verzamelen. Dankzij hen zal je elke moeilijkheid kunnen overwinnen, zelfs door maar een beetje vals spelen.

Op de volgende walkthroughspagina van Rebel Cops kan u de verzameling video's die van YouTube komen zien en die we hebben gekozen om u de stapsgewijze voltooiing van dit spel te laten zien. Dankzij hen zul je in staat zijn om de blokkades te overwinnen en ook te begrijpen hoe een professional speelt om te leren.

Handleiding voor een snel team van politieagenten, in opstand tegen de nieuwe macht van criminele opkomst in de stad en ontdek hoeveel je kunt overleven als je constant het korte van de leveringen in situaties waar een enkel schot kon het verschil maken tussen leven en dood van één van uw mannen.

Na deze inleiding over het spel, is hier de trainer die we je hebben beloofd. Je kunt de gids bekijken en de trainer downloaden op uw pc.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
 • Geen Mist van Oorlog
 • Acties onbeperkt
 • Beweging onbeperkt
 • Alle vaardigheden zijn ingeschakeld
 • De politie kunt speciale vaardigheden
 • Oneindige munitie
 • De Politie In De Stealth-Modus
 • De snelheid van het spel
 • Edit: geld
 • Edit: punten voor de rebellen
 • Edit: De Intel Rijden Punten
Waarom zijn sommige Trainers en Trucs betalend?
Sinds enkele jaren tot op vandaag is het steeds zeldzamer geworden om spellen te vinden die trucs bevatten, omdat de ontwikkelaars er zelf geen interesse in hebben. Om de trucs te maken (in de vorm van Trainers) zijn er daarom teams van externe programmeurs, die dit doen voor passie of als werk, en dit gratis of tegen betaling doen. Afhankelijk van wat de reden is waarom ze dit doen, is het juist om hen te belonen voor hun werk en vaardigheden.
Over het algemeen bevatten betaalde trucs en trainers meerdere functies, worden ze onderhouden door de maker en wordt er ondersteuning gegeven in geval van een slechte werking. Hun kwaliteit is daarom hoger.

Copyright-naleving

Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Rebel Cops: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

De activering van deze coach

Indien niet expliciet anders wordt vermeld, drukt u op F1 tijdens het hoofdmenu.
Luisteren voor de 'Trainer Geactiveerd'.
Druk op de gewenste toets combinatie. Alle sleutels kan veranderd worden door de trainer.

Promo Opties

NumPad8: Snelheid Van Het Spel

Trainer Opties

# Gameplay
NumPad1: Geen Mist van Oorlog
# Speler Bestrijden
NumPad2: Onbeperkt Aantal Aandelen
NumPad3: Onbeperkt Verkeer
NumPad4: Alle Geactiveerde Vaardigheden
NumPad5: De Politie Kan Doen Met De Speciale Vaardigheden
# Wapens
NumPad6: Onbeperkte Munitie
# Vijanden
NumPad7: Politie Stealth-Modus
# Gameplay
NumPad8: Snelheid Van Het Spel

De Opties Van De Editor

# Munteenheid:
Geld
# Missie Punten:
Rebel Punten
Intel Schijf Van Punten

Opmerkingen

Wanneer u een aantal van de opties, zoals onbeperkt aantal acties, beweging, en de stealth. Het is waarschijnlijk het beste om te proberen en te stoppen op een afstand, om te voorkomen dat problemen met het spel van de kou, want van sommige van de elementen van het spel van de logica die wordt overgeslagen. Vermijd ook het gebruik van de taser, terwijl die opties actief zijn.
Geen Mist van de Oorlog:
Het inschakelen van te tonen meer van de missie land.
Onbeperkt Aantal Acties:
Activeren, en in de meeste gevallen in staat zijn om de acties over en weer.
Onbeperkt Beweging:
Activeren, en in de meeste gevallen is het mogelijk om te verplaatsen van de schijven over en weer. U moet beschikken over een Onbeperkt aantal Acties in te schakelen voor dit soort werk.
Alle Geactiveerde Vermogen:
Activeren en het merendeel van de acties zijn ingeschakeld.
De Politie Kunt Speciale Vaardigheden:
Activeren en, in veel gevallen, kan het toestel doen of het vermogen om te communiceren in die alleen specifieke politieagenten met speciale vaardigheden meestal doen.
Onbeperkte Munitie:
Activeren en de meeste wapens zijn unlimtied munitie.
De Politie Stealth-Modus:
Turn on / off (aan) wanneer het actief is, indien die niet rechtstreeks van de fout of waarschuwing een vijand, dan kunt u meestal bewegen en het uitvoeren van acties zonder een vijand te reageren, of zie je toestel.
Cherri Andrea640360