Trainer voor: F1 2020 (1.12)

Je zal veel Trucs toevoegen: Bevriezen-stuurprogramma ' s tegenstanders , Stuurprogramma ' s tegenstanders steek , Onbeperkt brandstof , Blok Reistijd en nog veel meer.
F1 2020: Verhaal van het Spel

Hallo! Het is een plezier u hier op onze site te hebben. Deze pagina toont de trainer en de bijbehorende gebruikersgids voor F1 2020.

Als u ideeën heeft om deze gids beter te maken, neem dan nu contact met ons op. We zullen verheugd zijn uw materiaal op deze pagina te plaatsen en u te bedanken voor uw hulp.

We hebben ook de trucs van F1 2020 beschikbaar! In onze pagina gewijd aan de trucs van F1 2020 vind je codes en ontgrendelaars om alle obstakels te overwinnen en zonder zorgen aan het einde van het spel aan te komen.

F1® 2020 kunt u het maken van uw eigen team F1® voor de eerste keer en draaien met het team en de officiële rijders. U kunt ook je vrienden uitdagen in de nieuwe split-screen met opties om te racen willekeurige wedstrijden, en meer ontspannen. Concurreren over 22 circuits, met de huidige en klassieke.

Het voorwoord is voorbij, we tonen u de promo-trainer die we hebben gevonden en de gids die speciaal voor ons is geschreven door de auteurs van het programma.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Bevriezen-stuurprogramma ' s tegenstanders
  • Stuurprogramma ' s tegenstanders steek
  • Onbeperkt brandstof
  • Blok Reistijd
  • De snelheid van het spel
  • Edit: de punten R en D.
  • Edit: Geld-team
  • Edit: geld creatie team
Waarom zijn sommige Trainers en Trucs betalend?
Sinds enkele jaren tot op vandaag is het steeds zeldzamer geworden om spellen te vinden die trucs bevatten, omdat de ontwikkelaars er zelf geen interesse in hebben. Om de trucs te maken (in de vorm van Trainers) zijn er daarom teams van externe programmeurs, die dit doen voor passie of als werk, en dit gratis of tegen betaling doen. Afhankelijk van wat de reden is waarom ze dit doen, is het juist om hen te belonen voor hun werk en vaardigheden.
Over het algemeen bevatten betaalde trucs en trainers meerdere functies, worden ze onderhouden door de maker en wordt er ondersteuning gegeven in geval van een slechte werking. Hun kwaliteit is daarom hoger.

Copyright-naleving

Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van F1 2020: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

De activering van deze coach

Indien niet expliciet anders wordt vermeld, drukt u op F1 tijdens het hoofdmenu.
Luisteren voor de 'Trainer Geactiveerd'.
Druk op de gewenste toets combinatie. Alle sleutels kan veranderd worden door de trainer.

Promo Opties

NumPad5: Snelheid Van Het Spel

Trainer Opties

# Tegenstanders
NumPad1: Het Bevriezen Van De Tegenstander Driver
NumPad2: En Is Tegenstander Driver
# Auto
NumPad3: Onbeperkt Brandstof
# Timer
NumPad4: Freeze Race Timer
# Gameplay
NumPad5: Snelheid Van Het Spel

De Opties Van De Editor

# Updates
R en D Punten
# Munt
Het Team Van Geld
Vorming Van Teams Van Geld

Opmerkingen

Spel Snelheid:
De plaatsvervangers van invloed zijn op de snelheid van het spel.
Cherri Andrea640360