Trainer voor: The Feud: Wild West Tactics (Build 143 / +12)

Je zal veel Trucs toevoegen: Activeer ingebouwde cheats
Super snelheid

Onoverwinnelijke onbeperkte munitie
Onbeperkte AP
Geen cooldown
Wissel geld
Wissel erts
Wissel hout
Wissel: contant
Wissel: goederen
Wissel: hout
Wissel: uren, , , en nog veel meer.
The Feud: Wild West Tactics: Verhaal van het Spel

We zijn verheugd u dit artikel te presenteren dat gewijd is aan de trainer van The Feud: Wild West Tactics. Hier zijn alle bronnen die ons redactieteam heeft gevonden op The Feud: Wild West Tactics, in het bijzonder, bovenop hetgeen dat geschreven is, ook Trucs en Walkthroughs.

Zou u deze gids kunnen verbeteren? We zijn erg blij om te weten hoe, zodat we een beter artikel kunnen maken door het met uw advies bij te werken.

Samen met de trainer kunnen we je ook de trucs van dit spel geven. Ga naar de pagina van de trucs en codes van The Feud: Wild West Tactics en je kunt alle trucs en ontgrendelaars vinden om het spel gemakkelijk af te maken en, vaak, zelfs een kleine gids voor de verzamelobjecten van het spel.

Samen met de trainer kunnen we je ook de walkthrough van dit spel aanbieden in de vorm van een videogids. Ga naar de pagina met de walkthrough van The Feud: Wild West Tactics en je vindt een stapsgewijze gids om de spel te voltooien en, vaak, ook voor verzamelobjecten van het spel.

Feud: Wild West Tactics is een turn-based game gericht op vuurwapens, jachtgeweren, messteken en dynamiet-werpactie in het Wilde Westen. Volg het verhaal of ga op eigen gelegenheid een westers rijk bouwen. Ben je vastbesloten om jezelf te testen tegen de zwaarste revolverhelden?

Het voorwoord is voorbij, we tonen u de promo-trainer die we hebben gevonden en de gids die speciaal voor ons is geschreven door de auteurs van het programma.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
 • Activeer ingebouwde cheats
  Super snelheid

  Onoverwinnelijke onbeperkte munitie
  Onbeperkte AP
  Geen cooldown
  Wissel geld
  Wissel erts
  Wissel hout
  Wissel: contant
  Wissel: goederen
  Wissel: hout
  Wissel: uren
Waarom zijn sommige Trainers en Trucs betalend?
Sinds enkele jaren tot op vandaag is het steeds zeldzamer geworden om spellen te vinden die trucs bevatten, omdat de ontwikkelaars er zelf geen interesse in hebben. Om de trucs te maken (in de vorm van Trainers) zijn er daarom teams van externe programmeurs, die dit doen voor passie of als werk, en dit gratis of tegen betaling doen. Afhankelijk van wat de reden is waarom ze dit doen, is het juist om hen te belonen voor hun werk en vaardigheden.
Over het algemeen bevatten betaalde trucs en trainers meerdere functies, worden ze onderhouden door de maker en wordt er ondersteuning gegeven in geval van een slechte werking. Hun kwaliteit is daarom hoger.

Copyright-naleving

Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van The Feud: Wild West Tactics: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Cherri Andrea640360