Trainer voor: Fae Tactics (ORIGINAL / +0)

Je zal veel Trucs toevoegen: Spelsnelheid
Bewerken: huidige status
Bewerken: huidige MP
Bewerken: huidig ​​niveau of punten max. Eigenschappen, , , en nog veel meer.
Fae Tactics: Verhaal van het Spel

Welkom op de relatieve pagina van de trainer van Fae Tactics. U zult zeker tevreden zijn met het materiaal dat we hebben gevonden, want dit is een site die volledig is gewijd aan de trainers en trucs voor videospelletjes.

Als je andere items hebt gevonden om hulp toe te voegen, aarzel dan niet om ze naar ons te sturen. We zullen ze toevoegen aan het al bestaande en u publiekelijk bedanken voor de geboden hulp.

Te weinig? We hebben ook de trucs van Fae Tactics! Je vindt ze op de speciale pagina van de trucs en codes van Fae Tactics van deze site. Op de pagina staan ​​paragrafen over de trucs en ontgrendelaars van het spel. Als je ergens vastzit in het spel, of als je gewoon meer plezier wilt hebben door de regels te ontwijken, is er geen betere manier om de trucs te raadplegen die we voor je hebben verzameld.

Volg in Fae Tactics een jonge magische gebruiker genaamd Peony op haar reis door een levendige wereld vol mysterie en gevaar. Roep bondgenoten op, spreek spreuken uit en sluit vriendschap met een diverse groep personages terwijl je jezelf onderdompelt in de groeiende conflicten tussen de mens en magische wezens die bekend staan ​​als elfjes.

Laten we nu verder gaan om je de trainer te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben. Raadpleeg voor het downloaden de gebruikershandleiding om er zeker van te zijn dat u geen fouten maakt.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Spelsnelheid
    Bewerken: huidige status
    Bewerken: huidige MP
    Bewerken: huidig ​​niveau of punten max. Eigenschappen
Waarom zijn sommige Trainers en Trucs betalend?
Sinds enkele jaren tot op vandaag is het steeds zeldzamer geworden om spellen te vinden die trucs bevatten, omdat de ontwikkelaars er zelf geen interesse in hebben. Om de trucs te maken (in de vorm van Trainers) zijn er daarom teams van externe programmeurs, die dit doen voor passie of als werk, en dit gratis of tegen betaling doen. Afhankelijk van wat de reden is waarom ze dit doen, is het juist om hen te belonen voor hun werk en vaardigheden.
Over het algemeen bevatten betaalde trucs en trainers meerdere functies, worden ze onderhouden door de maker en wordt er ondersteuning gegeven in geval van een slechte werking. Hun kwaliteit is daarom hoger.

Copyright-naleving

Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Fae Tactics: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Cherri Andrea640360