Trainer voor: Mr. Prepper (0.85d)

Je zal veel Trucs toevoegen: Altijd maximale condities , Onbeperkt gewicht ophalen , Onbeperkt gebruik en verbruik , Bunkerkamers snel leegmaken en nog veel meer.
Mr. Prepper: Verhaal van het Spel

Hallo! Het is een plezier u hier op onze site te hebben. Deze pagina toont de trainer en de bijbehorende gebruikersgids voor Mr. Prepper.

De gids is mogelijk niet 100% compleet! Als je iets hebt gevonden dat we niet hebben, contacteer ons of reageer op dit artikel, en we zullen graag datgene koppelen wat je ons hebt gestuurd met wat al bestaat.

Op de volgende truccen-pagina van Mr. Prepper kun je de trucs en codes zien die we voor dit spel hebben kunnen verzamelen. Dankzij hen zal je elke moeilijkheid kunnen overwinnen, zelfs door maar een beetje vals spelen.

Op de volgende walkthroughspagina van Mr. Prepper kan u de verzameling video's die van YouTube komen zien en die we hebben gekozen om u de stapsgewijze voltooiing van dit spel te laten zien. Dankzij hen zul je in staat zijn om de blokkades te overwinnen en ook te begrijpen hoe een professional speelt om te leren.

Mr. Prepper bereidt zich voor op het ergste. Je weet dat er iets mis is, het risico van een nucleaire oorlog hangt in de lucht en je moet voorbereid zijn op wat komen gaat.

En hier is nu eindelijk de langverwachte trainer van dit spel. Download en activeer hem na het lezen van de gebruikersgids en je kunt alle beloofde trucs gebruiken tijdens het spelen.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
 • Altijd maximale condities
 • Onbeperkt gewicht ophalen
 • Onbeperkt gebruik en verbruik
 • Bunkerkamers snel leegmaken
 • Easy Craft
 • Snellere creatie
 • Snelle levering van bewerkingen < br /> Bewerken: Gezondheidsstroom
 • Bewerken: Gezondheidspercentage
 • Bewerken: Max. weerstand
 • Bewerken: Weerstandsstroom
 • Bewerken: Weerstandspercentage
 • Bewerken: Inventarisitem gesleept
 • Bewerken: uur
 • Bewerken: minuut
Waarom zijn sommige Trainers en Trucs betalend?
Sinds enkele jaren tot op vandaag is het steeds zeldzamer geworden om spellen te vinden die trucs bevatten, omdat de ontwikkelaars er zelf geen interesse in hebben. Om de trucs te maken (in de vorm van Trainers) zijn er daarom teams van externe programmeurs, die dit doen voor passie of als werk, en dit gratis of tegen betaling doen. Afhankelijk van wat de reden is waarom ze dit doen, is het juist om hen te belonen voor hun werk en vaardigheden.
Over het algemeen bevatten betaalde trucs en trainers meerdere functies, worden ze onderhouden door de maker en wordt er ondersteuning gegeven in geval van een slechte werking. Hun kwaliteit is daarom hoger.

Copyright-naleving

Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Mr. Prepper: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Zo niet, druk dan op F1 in het hoofdmenu.
Luister naar 'Trainer Activated'.
Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Promotie-opties

NumPad8: spelsnelheid

Trainer-opties

# player
NumPad1: altijd maximale voorwaarden
NumPad2: onbeperkte gewichtsverzameling
# Inventaris
NumPad3: gebruik en Onbeperkt verbruik
# Constructie
NumPad4: snel bunkerkamers leegmaken
NumPad5: Easy Craft
NumPad6: sneller maken
# Levering
NumPad7: levering snelle bediening
# Gameplay
NumPad8: spelsnelheid

Editor-opties

# Spelersstatistieken
Max. Voorbereiding
Huidige voorbereiding
Voorbereidingspercentage
Max. Gezondheid
Gezondheid Huidig ​​
Gezondheidspercentage
Maximaal uithoudingsvermogen
Weerstand Huidig ​​
Weerstandspercentage
# Inventaris
Inventaris Item slepen
# Tijdstip
Uur
Minuut < p>
Cherri Andrea640360