Trainer voor: She Will Punish Them (0.131)

Je zal veel Trucs toevoegen: Oneindige gezondheid , Oneindige mana , Superaanvalssnelheid , Superschade en nog veel meer.
She Will Punish Them: Verhaal van het Spel

Welkom bij het artikel op deze site gelinkt aan de trainer van She Will Punish Them. Op deze zelfde pagina vindt u ook een gebruikersgids waarmee u alle trucs kunt activeren die deze trainer belooft toe te voegen.

Als je andere items hebt gevonden om hulp toe te voegen, aarzel dan niet om ze naar ons te sturen. We zullen ze toevoegen aan het al bestaande en u publiekelijk bedanken voor de geboden hulp.

Niet alleen de trainer! Voor jou zijn er ook de trucs en codes van She Will Punish Them. Op de speciale pagina van de trucs van dit spel zijn er paragrafen gewijd aan hoe je vals kunt spelen met dit spel en om nieuwe spelmodi te ontgrendelen, bovenop de lijst met de Achievements en hoe je ze kunt bekomen.

Een duistere fantasy ARPG waarmee je meedoet aan brute en bloederige gevechten in het demonische rijk. Speel in haar dameskleren, maar dodelijk, succubus. Baan je een weg door enorme hoeveelheden gruwelen en afschuwelijke bazen, totdat ze de meest formidabele en verleidelijke duivel wordt.

Het voorwoord is voorbij, we tonen u de promo-trainer die we hebben gevonden en de gids die speciaal voor ons is geschreven door de auteurs van het programma.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Oneindige gezondheid
  • Oneindige mana
  • Superaanvalssnelheid
  • Superschade
  • Verander goud
  • Super snelheid
  • Onbeperkt aantal items
  • Update winkelitems
  • Bewerken: Goud
Waarom zijn sommige Trainers en Trucs betalend?
Sinds enkele jaren tot op vandaag is het steeds zeldzamer geworden om spellen te vinden die trucs bevatten, omdat de ontwikkelaars er zelf geen interesse in hebben. Om de trucs te maken (in de vorm van Trainers) zijn er daarom teams van externe programmeurs, die dit doen voor passie of als werk, en dit gratis of tegen betaling doen. Afhankelijk van wat de reden is waarom ze dit doen, is het juist om hen te belonen voor hun werk en vaardigheden.
Over het algemeen bevatten betaalde trucs en trainers meerdere functies, worden ze onderhouden door de maker en wordt er ondersteuning gegeven in geval van een slechte werking. Hun kwaliteit is daarom hoger.

Copyright-naleving

Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van She Will Punish Them: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Zo niet, druk dan op F1 in het hoofdmenu.
Luister naar 'Trainer Activated'.
Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Promotie-opties

NumPad6: Super Speed ​​

Trainer-opties < / strong> # player NumPad1: Infinite Health NumPad2: Infinite Mana NumPad3: Super aanvalssnelheid NumPad4: Super Schade NumPad5: Verander goud # Diverse NumPad6: Super Speed ​​ NumPad7: Onbeperkte items NumPad8: Update winkelitems < em> Bewerkingsopties

# gamer
Goud
Cherri Andrea640360