Trainer voor: Star Renegades (1.0.3.5 / +0)

Je zal veel Trucs toevoegen: Supereenheid instellen
Zwakke eenheid instellen
Alle gevechtsvaardigheden toestaan ​​
Spelsnelheid
Bewerken: Intel-punten
Bewerken: Technische punten
Bewerken: Punten Serum
Bewerken: Serumpunten
Bewerken: Credits
Bewerken: Gezondheid
Bewerken: Armor
Bewerken: Schild
Bewerken: Energie, , , en nog veel meer.
Star Renegades: Verhaal van het Spel

We presenteren u de Apocanow-pagina gewijd aan de trainer van Star Renegades! Hier zullen we uitleggen hoe je hem moet installeren en gebruiken, met de bedoeling om de trucs te activeren en nieuwe delen van het spel te ontgrendelen.

Als je denkt dat je materiaal hebt om aan het artikel toe te voegen, stuur het ons dan door contact met ons op te nemen en we zullen graag alles hier op deze pagina publiceren.

We hebben ook de trucs van Star Renegades beschikbaar! In onze pagina gewijd aan de trucs van Star Renegades vind je codes en ontgrendelaars om alle obstakels te overwinnen en zonder zorgen aan het einde van het spel aan te komen.

Star Renegades is een interdimensionale rogue-lite strategie-RPG. Wees unieke tegenstanders te slim af, smeed banden tussen helden en beëindig de cyclus!

Het voorwoord is voorbij, we tonen u de promo-trainer die we hebben gevonden en de gids die speciaal voor ons is geschreven door de auteurs van het programma.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
 • Supereenheid instellen
  Zwakke eenheid instellen
  Alle gevechtsvaardigheden toestaan ​​
  Spelsnelheid
  Bewerken: Intel-punten
  Bewerken: Technische punten
  Bewerken: Punten Serum
  Bewerken: Serumpunten
  Bewerken: Credits
  Bewerken: Gezondheid
  Bewerken: Armor
  Bewerken: Schild
  Bewerken: Energie
Waarom zijn sommige Trainers en Trucs betalend?
Sinds enkele jaren tot op vandaag is het steeds zeldzamer geworden om spellen te vinden die trucs bevatten, omdat de ontwikkelaars er zelf geen interesse in hebben. Om de trucs te maken (in de vorm van Trainers) zijn er daarom teams van externe programmeurs, die dit doen voor passie of als werk, en dit gratis of tegen betaling doen. Afhankelijk van wat de reden is waarom ze dit doen, is het juist om hen te belonen voor hun werk en vaardigheden.
Over het algemeen bevatten betaalde trucs en trainers meerdere functies, worden ze onderhouden door de maker en wordt er ondersteuning gegeven in geval van een slechte werking. Hun kwaliteit is daarom hoger.

Copyright-naleving

Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Star Renegades: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Cherri Andrea640360