Trainer voor: Spelunky 2 (ORIGINAL / +0)

Je zal veel Trucs toevoegen: Onbeperkte levens
Bescherming tegen ernstige schade
Bescherming tegen verdoving
Onoverwinnelijk om aan te vallen
Onoverwinnelijk voor spikes
Geen schade door vallen
Supersprongen
Onbeperkt bommen Bewerken: Live
Bewerken: Bommen
Bewerken: Touwen, , , en nog veel meer.
Spelunky 2: Verhaal van het Spel

Welkom bij Apocanow! Dit artikel toont de trainer van het spel Spelunky 2 en bevat een kleine gids voor het gebruik ervan. Op aparte pagina's vind je ook alle eventuele walkthroughs en trucs van het spel.

Als je nog in het bezit bent van iets anders dat kan integreren in deze gids en je wilt dit delen, aarzel dan niet! We zijn altijd beschikbaar om ons materiaal aan te vullen en alles beschikbaar te stellen aan onze bezoekers.

Wil je uit de profielen gaan? We hebben de trucs voor Spelunky 2. Bezoek de truccenpagina en geheimen van Spelunky 2 steeds op apocanow. Je vindt alle trucs, codes, ontgrendelaars en de doelstellingen met de uitleg over hoe je ze kunt overkomen. Niets beters om je plezier te vergroten met Spelunky 2.

Spelunky 2 bouwt voort op de unieke en willekeurige uitdagingen die het origineel tot een roguelike klassieker maakten, en levert een enorm avontuur op dat is ontworpen om zowel oude als nieuwe spelers te plezieren. Ontmoet de volgende generatie ontdekkingsreizigers terwijl ze op de maan zijn, op zoek naar schatten en vermiste families.

De inleiding is voorbij. Hier is de trainer voor dit spel en de relatieve gids om hem te gebruiken.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
 • Onbeperkte levens
  Bescherming tegen ernstige schade
  Bescherming tegen verdoving
  Onoverwinnelijk om aan te vallen
  Onoverwinnelijk voor spikes
  Geen schade door vallen
  Supersprongen
  Onbeperkt bommen Bewerken: Live
  Bewerken: Bommen
  Bewerken: Touwen
Waarom zijn sommige Trainers en Trucs betalend?
Sinds enkele jaren tot op vandaag is het steeds zeldzamer geworden om spellen te vinden die trucs bevatten, omdat de ontwikkelaars er zelf geen interesse in hebben. Om de trucs te maken (in de vorm van Trainers) zijn er daarom teams van externe programmeurs, die dit doen voor passie of als werk, en dit gratis of tegen betaling doen. Afhankelijk van wat de reden is waarom ze dit doen, is het juist om hen te belonen voor hun werk en vaardigheden.
Over het algemeen bevatten betaalde trucs en trainers meerdere functies, worden ze onderhouden door de maker en wordt er ondersteuning gegeven in geval van een slechte werking. Hun kwaliteit is daarom hoger.

Copyright-naleving

Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Spelunky 2: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Cherri Andrea640360