Trainer voor: Drake Hollow (1.0.402 / +0)

Je zal veel Trucs toevoegen: Onbeperkte gezondheid
Stel inventarisitem in op 20
Onbeperkte ethermoeras-timer
Spelsnelheid
Bewerken: Gezondheid
Bewerken: Max. Gezondheid
Bewerken: Hout
Tag: Steen
Tag: Stof
Tag: Stof
Tag: Schroot
Bewerken: Circuits
Bewerken: Aantal items
Bewerken: Duur
Bewerken: Glanzende objecten
Bewerken: Hangers
Bewerken: Patronen, , , en nog veel meer.
Drake Hollow: Verhaal van het Spel

Welkom bij het artikel op deze site gelinkt aan de trainer van Drake Hollow. Op deze zelfde pagina vindt u ook een gebruikersgids waarmee u alle trucs kunt activeren die deze trainer belooft toe te voegen.

Als u weet heeft over ander materiaal over de trainer en u kan deze gids verbeteren, willen we graag de details weten. Neem contact met ons op of reageer op dit artikel! Je zal alle gebruikers helpen die op zoek zijn naar een goed gemaakte gids voor dit onderwerp.

Niet alleen dat, we kunnen je ook de trucs en codes van dit spel aanbieden! Ga naar trucs van Drake Hollow van apocanow, of een selectie van cheats en strategieën om elke vijandigheid te overwinnen die het spel je voorlegt. Naast de trucs kun je ook de lijst met de doelstellingen en trofeeën vinden en hoe je ze kunt bekomen.

Niet alleen dat, we kunnen je ook de walkthrough van dit spel aanbieden! Raadpleeg de walkthrough van Drake Hollow van apocanow, of een selectie van de YouTube-video's die speciaal door derden zijn gemaakt om alle andere spelers te begeleiden bij het voltooien van het spel. Walkthroughs zijn ook vaak handig voor het voltooien van doelstellingen en trofeeën.

Bouw en verdedig groentendorpen tegen dodelijke wilde beesten in de gedegradeerde wereld van The Hollow. Verken, verzamel en vecht! U kunt zelfs uw vrienden uitnodigen. Kun jij het perfecte dorp creëren?

De inleiding is voorbij. Hier is de trainer voor dit spel en de relatieve gids om hem te gebruiken.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
 • Onbeperkte gezondheid
  Stel inventarisitem in op 20
  Onbeperkte ethermoeras-timer
  Spelsnelheid
  Bewerken: Gezondheid
  Bewerken: Max. Gezondheid
  Bewerken: Hout
  Tag: Steen
  Tag: Stof
  Tag: Stof
  Tag: Schroot
  Bewerken: Circuits
  Bewerken: Aantal items
  Bewerken: Duur
  Bewerken: Glanzende objecten
  Bewerken: Hangers
  Bewerken: Patronen
Waarom zijn sommige Trainers en Trucs betalend?
Sinds enkele jaren tot op vandaag is het steeds zeldzamer geworden om spellen te vinden die trucs bevatten, omdat de ontwikkelaars er zelf geen interesse in hebben. Om de trucs te maken (in de vorm van Trainers) zijn er daarom teams van externe programmeurs, die dit doen voor passie of als werk, en dit gratis of tegen betaling doen. Afhankelijk van wat de reden is waarom ze dit doen, is het juist om hen te belonen voor hun werk en vaardigheden.
Over het algemeen bevatten betaalde trucs en trainers meerdere functies, worden ze onderhouden door de maker en wordt er ondersteuning gegeven in geval van een slechte werking. Hun kwaliteit is daarom hoger.

Copyright-naleving

Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Drake Hollow: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Cherri Andrea640360