Trainer voor: Torchlight III (99728 / +0)

Je zal veel Trucs toevoegen: Onbeperkte gezondheid

Onbeperkte mana-energie munitie

Super melee-schade

Party God-modus

Spelsnelheid < br />
Bewerken: Goud

Bewerken: vaardigheidspunten

Bewerken: XP

Bewerken: Niveau

Bewerken: Fame XP

Bewerken: Fame-niveau

Bewerken: Aantal items

Bewerken: Item-niveau
< br /> Bewerken: Item-ID

Bewerken: Item-kleurstof-ID

Bewerken: Materiële schade

Bewerken: Objectverdediging, , , en nog veel meer.
Torchlight III: Verhaal van het Spel

Welkom bij Apocanow! Dit artikel toont de trainer van het spel Torchlight III en bevat een kleine gids voor het gebruik ervan. Op aparte pagina's vind je ook alle eventuele walkthroughs en trucs van het spel.

Als u ideeën heeft om deze gids beter te maken, neem dan nu contact met ons op. We zullen verheugd zijn uw materiaal op deze pagina te plaatsen en u te bedanken voor uw hulp.

Te weinig? We hebben ook de trucs van Torchlight III! Je vindt ze op de speciale pagina van de trucs en codes van Torchlight III van deze site. Op de pagina staan ​​paragrafen over de trucs en ontgrendelaars van het spel. Als je ergens vastzit in het spel, of als je gewoon meer plezier wilt hebben door de regels te ontwijken, is er geen betere manier om de trucs te raadplegen die we voor je hebben verzameld.

Denk je dat het weinig is? We hebben ook de walkthrough van Torchlight III! Je vindt ze in de speciale gids van Torchlight III van deze site. Binnenin de pagina staan ​​één of meer video's met de verschillende speelstukken. Als je ergens in het spel vastzit, is er geen betere manier om de video's te raadplegen die we voor je hebben verzameld.

In Torchlight III wordt Novastraia opnieuw met een invasie bedreigd en het is aan jou om jezelf te verdedigen tegen de Netherim en zijn bondgenoten. Verzamel uw verstand en ga de grens aan om roem, glorie en nieuwe avonturen te vinden!

De inleiding is voorbij. Hier is de trainer voor dit spel en de relatieve gids om hem te gebruiken.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
 • Onbeperkte gezondheid

  Onbeperkte mana-energie munitie

  Super melee-schade

  Party God-modus

  Spelsnelheid < br />
  Bewerken: Goud

  Bewerken: vaardigheidspunten

  Bewerken: XP

  Bewerken: Niveau

  Bewerken: Fame XP

  Bewerken: Fame-niveau

  Bewerken: Aantal items

  Bewerken: Item-niveau
  < br /> Bewerken: Item-ID

  Bewerken: Item-kleurstof-ID

  Bewerken: Materiële schade

  Bewerken: Objectverdediging
Waarom zijn sommige Trainers en Trucs betalend?
Sinds enkele jaren tot op vandaag is het steeds zeldzamer geworden om spellen te vinden die trucs bevatten, omdat de ontwikkelaars er zelf geen interesse in hebben. Om de trucs te maken (in de vorm van Trainers) zijn er daarom teams van externe programmeurs, die dit doen voor passie of als werk, en dit gratis of tegen betaling doen. Afhankelijk van wat de reden is waarom ze dit doen, is het juist om hen te belonen voor hun werk en vaardigheden.
Over het algemeen bevatten betaalde trucs en trainers meerdere functies, worden ze onderhouden door de maker en wordt er ondersteuning gegeven in geval van een slechte werking. Hun kwaliteit is daarom hoger.

Copyright-naleving

Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Torchlight III: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Cherri Andrea640360