File not Found: ../apocanow.it/dtmlampmobile/trucchi_related.html󾠊 Trucs en Codes van The Binding of Isaac: Afterbirth • Apocanow.nl

The Binding of Isaac: Afterbirth: Trucs en Codes

Hieronder vind je alle trucs van het spel The Binding of Isaac: Afterbirth voor PC / PS4 / XBOX ONE / SWITCH, evenals ontgrendelingen, geheimen en tips.

Welkom bij het artikel op deze site over de trucs en ontgrendelaars van The Binding of Isaac: Afterbirth. Alle geheimen die we over dit spel weten, zijn op deze pagina geschreven.

Inleiding en Verhaal van het Spel

Toen isaacs moeder begint het horen van de stem van God, die een opoffering eiste om haar geloof te bewijzen, ontsnapte Isaac naar de kelder liggen in de voorkant van een horde van vijanden, mad, broeders en zusters verloren, zijn angsten en uiteindelijk zijn moeder tegenkomt.

Ons materiaal kan worden gebruikt met de volgende consoles: PC / PS4 / XBOX ONE / SWITCH. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt sinds PC / PS4 / XBOX ONE / SWITCH of sinds wanneer het spel is uitgekomen.

We kunnen je daarenboven ook de Trainer voor dit spel aanbieden. Op een speciale toegewijde pagina kun je de Trainer van The Binding of Isaac: Afterbirth downloaden, waarmee je nieuwe trucs kan ontgrendelen die anders niet kunnen worden ontgrendeld.

Na deze inleiding over het spel, volgen hier de trucs die we je beloofd hebben.

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van The Binding of Isaac: Afterbirth zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
The Binding Of Isaac: Afterbirth
Trainer 1.06.J127 AFTERBIRTH+ / +0
Herstelt De Gezondheid
99 Toetsen
99 Bommen
99 Munten
Hart van de Ziel
Zwart Hart
Hart Van Goud
Gouden Sleutels
Bommen, Gouden
Tarief van Brand Snel
Onoverwinnelijk
Super Schade Tranen
Mega-Schade Tranen
Schade Tranen Normaal
Cherri Andrea640360