Trucs en Spelcodes: Prey 2017 (PC / PS4 / XBOX ONE)

Tijd Hacken Langs en Updates Neuromods Gemakkelijk en vele andere trucs en codes op deze pagina gewijd aan Prey 2017 voor PC / PS4 / XBOX ONE.

Inleiding

Prey 2017: Verhaal van het Spel

Welkom bij Apocanow! Dit artikel gaat over trucs en codes van het spel Prey 2017 en verzamelt daarin al het videogamemateriaal over dit spel, en in het bijzonder ook Trainers, Achievements en mogelijke Walkthroughs.

We hopen dat het u zal helpen en dat u ons werk zult waarderen. Als je trucs hebt om voor te stellen, reageer of neem contact met ons op en we zullen de pagina bijwerken.

In de Prooi, wakker je aan de rand van Talos, een ruimtestation in een baan rond de Maan in het jaar 2032. Je draagt de kleren van het object van een experiment bestemd om te veranderen van de mensheid, maar de dingen zijn gegaan vreselijk mis. De space station is bezet door vijandige aliens, die geeft je de jacht. Terwijl er addentrerete in de donkere geheimen van Talos en van je verleden, je moet overleven door het gebruik van de tools te vinden op het station, je intelligentie, wapens en fantastische mogelijkheden. Het lot van Talos en de hele bemanning is in uw handen.

Ons materiaal kan worden gebruikt met de volgende consoles: PC / PS4 / XBOX ONE. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt sinds PC / PS4 / XBOX ONE of sinds wanneer het spel is uitgekomen.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Prey 2017 (PC / PS4 / XBOX ONE): Tijd Hacken Langs en Updates Neuromods Gemakkelijk.

In de volgende walkthroughspagina van Prey 2017 kan je de verzameling video's zien die op YouTube zijn aangegemaakt en die we hebben gekozen om je stap voor stap de voltooiing van dit spel te laten zien. Dankzij deze zul je in staat zijn om de blokkades te overwinnen en ook te begrijpen hoe een professional speelt om te leren.

Zou je veel trucs willen voor Prey 2017 die je anders niet zou kunnen krijgen? Download de Trainer die beschikbaar is op deze site onderaan de pagina. Eenmaal uitgevoerd en geactiveerd, kan je trucs aan het spel toevoegen die je anders niet kan krijgen.

De inleiding is voorbij. Hier zijn de trucs voor dit spel.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van Prey 2017 zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina Prey 2017 (08.19.2018 / +10)
  • Onbeperkte Gezondheid
  • Pak Onbeperkt
  • Uithoudingsvermogen Onbeperkt
  • Munitie en onderdelen Onbeperkt
  • Geen Opladen
  • Zaklamp Onbeperkt
  • Updates Neuromods Gemakkelijk
  • Tijd Hacken Langs
  • Snel opladen, Power PSI
  • Energie PSI Onbeperkt
  • Super Schade
Cherri Andrea640360