Trucs en Spelcodes: This is the Police (PC)

Scroll doorheen deze pagina om alle bestaande trucs te vinden voor This is the Police (PC).

Inleiding

This is the Police: Verhaal van het Spel

Welkom op de gerelateerde trucspagina van This is the Police. We laten je al het materiaal zien dat we hebben gevonden, dit is een site die volledig is gewijd aan trucs en walkthroughs voor videospellen.

Als u ander materiaal heeft, aarzel dan niet om het te plaatsen of naar ons op te sturen. We zullen het heel graag en met eventuele bedanking in het artikel plaatsen.

Dompel jezelf onder in een verhaal van corruptie, misdaad en intrige. U neemt de rol van de feiten hoofd van de politie Jack Boyd, en u zult worden geconfronteerd met de donkere kant van Freeburg, een stad in wanorde. Zal Jack zich terugtrekken met een lekker appeltje voor de dorst in uw zak of je zal uiteindelijk in het faillissement... of erger?

Alle informatie over de trucs in dit artikel is van toepassing op This is the Police sinds 2/07/2016, op de consoles PC. De lijst wordt telkens bijgewerkt wanneer het spel wordt gepubliceerd voor een nieuwe console.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor This is the Police (PC): Gids voor de Doelstellingen van het Spel.

Niet genoeg? We hebben ook de walkthrough van This is the Police! Je kan deze vinden in de juiste gids van This is the Police van deze site. Binnenin de pagina staan ​​één of meerdere video's met de verschillende etappes van het spel. Als je ergens in het spel vastzit, is er geen betere manier om door de video's te bladeren die we voor je verzameld hebben.

Ook beschikbaar aan het einde van het artikel is de lijst met de Achievements van dit spel met een indicatie over hoe je ze kunt ontgrendelen.

Na deze inleiding over het spel, volgen hier de trucs die we je beloofd hebben.

Trucs: Steam doelen

Voer de volgende taken uit om de bijbehorende Steam Doelstellingen te behalen (de lijst kan in het Engels zijn):
TitelSteam doelen: This is the Police
Severed Leg
Afgesneden been
Ahab's Prosthesis
Achabs-prothese
Whaleboat on the Water
Walvisboot op het water
Harpooned Whale
Harpoenwalvis
Sinking Pequod
Sinking Pequod [P ] [38727N] Harpoenwalvis
No God
Geen God
No One Left Behind
Niemand achtergelaten
No Bullshit
Geen onzin
No Irish
Geen Iers
No Big Guns
Geen grote wapens
Cherri Andrea640360