Trucs en Spelcodes: Star Wars: Battlefront 2 (PC / PS4 / XBOX ONE)

Pagina gewijd aan de trucs, codes en geheimen van Star Wars: Battlefront 2 voor PC / PS4 / XBOX ONE.

Inleiding

Star Wars: Battlefront 2: Verhaal van het Spel

Welkom! Hieronder hebben we de trucs van Star Wars: Battlefront 2 verzameld, maar niet alleen dat. Alle Achievements, codes en trainers zullen op deze pagina worden weergegeven als en van zodra ze beschikbaar zijn.

Als je nieuwe geheimen of codes hebt gevonden en deze wilt delen, aarzel dan niet! We zijn altijd blij om ons materiaal met ander te kunnen integreren en het voor iedereen beschikbaar te maken.

Star Wars: Battlefront II is een shooter video game in de eerste persoon en de derde-persoon, gebaseerd op de franchise van star Wars. Is de vierde official hoofdstuk van de reeks, Star Wars: Battlefront, en is het vervolg op de Star Wars: Battlefront 2015

De trucs in ons bezit zijn geldig voor PC / PS4 / XBOX ONE en zouden allemaal geldig moeten zijn sinds het spel uitkwam, dat wil zeggen sinds 04/10/2017. We werken de consolelijst elke keer bij van zodra er een nieuwe console aan de lijst wordt toegevoegd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Star Wars: Battlefront 2 (PC / PS4 / XBOX ONE): Aanval van de rotaties van de Jedi en direct Stopt De Missie Timer.

Voor Star Wars: Battlefront 2 hebben we ook de walkthrough van het spel beschikbaar. Je kan een verzameling video's op YouTube vinden die, als je ze samen neemt, je in staat stelt om het einde van het spel te bereiken, dit op de pagina van de walkthrough van Star Wars: Battlefront 2.

Voor dit spel hebben we ook de promotrainer beschikbaar! Een Trainer is een computerprogramma waarmee je, als je het samen met het spel uitvoert, veel trucs kunt ontgrendelen.

Na deze inleiding over het spel, volgen hier de trucs die we je beloofd hebben.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van Star Wars: Battlefront 2 zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina Star Wars: Battlefront II (ORIGIN FULL + TRIAL 05.12 / +6)
  • Onbeperkte Gezondheid
  • Geen Oververhitting Wapens
  • Stopt De Missie Timer
  • Het Opladen Van Instant Vaardigheden Eenheid
  • Bevriest de Vaardigheden van de Eenheden
  • Onmiddellijk Herladen Vaardigheid Kracht
  • Aanval van de rotaties van de Jedi instant
Cherri Andrea640360