Trucs en Spelcodes: PC Building Simulator (PC)

Leer de trucs van PC Building Simulator en ontdek de codes op deze pagina.

Inleiding

PC Building Simulator: Verhaal van het Spel

We presenteren u de Apocanow-pagina gewijd aan de trucs en geheimen van PC Building Simulator! Het bevat alle ontgrendelingen en strategieën om verder te komen in het spel, moeilijke delen te overwinnen en nieuwe delen van het spel te ontdekken.

Als u andere kent, stel ze dan voor door contact met ons op te nemen en we zullen ze graag hier in dit artikel publiceren.

Het bouwen van uw computer te repareren en te leren om te diagnosticeren, repareren en bouwen van PC. Met componenten die deel uitmaken van de echte wereld, realistische prijzen, en de simulatie van hardware en software, plannen en breng je eigen PC definitief te leven.

We hebben materiaal geldig voor PC. De lijst met consoles is voortdurend bijgewerkt sinds 27/02/2018, de datum waarop PC Building Simulator werd gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor PC Building Simulator (PC): Het voltooien van de Doelstellingen Van De Missie en Werkt Snel.

Wil je veel trucs en wil je dat ze effectief zijn? Dan moet je de Trainer van PC Building Simulator proberen die beschikbaar is op deze site. Download hem en voer hem uit terwijl je speelt: het zal je toelaten nieuwe trucs te ontgrendelen die anders niet kunnen worden ontgrendeld.

De inleiding is voorbij. Hier zijn de trucs voor dit spel.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van PC Building Simulator zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina PC Building Simulator (0.9.2.5 / +0)
  • Geld Wisselen
  • Bewerken EXP
  • Show Debug Menu
  • Het Werkt Snel
  • Voltooi De Missie Doelstellingen
  • Opbouwen Werkt
  • Vervang De Onderdelen Van De Computer
  • Het installeren en Verwijderen van De Software
Cherri Andrea640360