Trucs en Spelcodes: Jurassic World Alive (IPHONE / ANDROID)

Trucs, Codes en Geheimen voor Jurassic World Alive op IPHONE / ANDROID. Bijvoorbeeld: Bruikbare tips.

Inleiding

Jurassic World Alive: Verhaal van het Spel

We zijn verheugd dit artikel te presenteren dat gewijd is aan de trucs en codes van Jurassic World Alive. Hier vindt u alle bronnen die onze redactie heeft gevonden op Jurassic World Alive, in het bijzonder, bovenop hetgeen dat geschreven staat, ook Trainers en Achievements.

Kent u andere trucs of heeft u ander materiaal? Stuur het ons zonder problemen! U kunt op dit artikel reageren of privé contact met ons opnemen en we zullen de pagina dan ook graag bijwerken met de inhoud van het materiaal dat u ons hebt gestuurd!

Dit spel is gestructureerd op een manier die erg lijkt op Pokemon GAAN. Zet je stad met je smartphone en de zoektocht van de dinosaurussen. Neem ze halen hun DNA om toegang te krijgen tot de potenzialmenti en fusies.

We hebben materiaal geldig voor IPHONE / ANDROID. De lijst met consoles is voortdurend bijgewerkt sinds 28/05/2018, de datum waarop Jurassic World Alive werd gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Jurassic World Alive (IPHONE / ANDROID): Bruikbare tips.

Nu gaan we over om u de trucs te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben.

Trucs: Trucs van het Spel

Momenteel geen truc beschikbaar. Alstublief, kom later nog eens kijken om te controleren, want we zijn altijd actief in de zoektocht naar nieuw materiaal om toe te voegen. Als je trucs of strategieën kent voor Jurassic World Alive, stuur ze dan naar ons.
Cherri Andrea640360