File not Found: ../apocanow.it/dtmlampmobile/trucchi_related.html󾠊 Trucs en Codes van Trails in the Sky: The 3rd • Apocanow.nl

Trails in the Sky: The 3rd: Trucs en Codes

Hieronder vind je alle trucs van het spel Trails in the Sky: The 3rd voor PC, evenals ontgrendelingen, geheimen en tips.

Hallo! Het is een genoegen om u op onze site te vinden. Deze pagina bevat alle trucs en codes die we hebben kunnen vinden voor Trails in the Sky: The 3rd.

Inleiding en Verhaal van het Spel

6 Maanden na Routes in de Hemel, SC, Vader Kevin Graham gaat op een missie voor de Kerk Septian. Hij en partner worden ondergedompeld in een wereld die volgt op een reeks van onnatuurlijke wetten en zijn intentie is om het openen van oude wonden en geheimen achter gesloten deuren.

We hebben materiaal geldig voor PC. De lijst met consoles is voortdurend bijgewerkt sinds 3/04/2017, de datum waarop Trails in the Sky: The 3rd werd gepubliceerd.

Daarnaast kunt u voor Trails in the Sky: The 3rd ook een promotrainer van derden downloaden. Als het samen met het spel wordt uitgevoerd, kun je met deze trainer trucs activeren die je anders niet zou krijgen.

Nu gaan we over om u de trucs te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben.

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van Trails in the Sky: The 3rd zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Trails in the Sky: The 3rd
Trainer 06.11.2018 / +0
Resetten van HP
Reset EP
Bewerken CP
Super Battle Eenheden
Max beweging in de Strijd
Niveau Toevoegen
Toevoegen HP
Toevoegen EXP
Toevoegen STR
Toevoegen DEF
Toevoegen ATS
Voeg de ADI
Toevoegen DEX
Toevoegen AGL
Toevoegen MOV
Toevoegen SPD
Cherri Andrea640360