Trucs en Spelcodes: Mega Man X Legacy Collection 2 (PC)

Trucs, Codes en Geheimen voor Mega Man X Legacy Collection 2 op PC. Bijvoorbeeld: Score bewerken en Onaantastbaar.

Inleiding

Mega Man X Legacy Collection 2: Verhaal van het Spel

Hallo en welkom bij Apocanow. We presenteren het artikel over de trucs en codes van Mega Man X Legacy Collection 2. We hopen dat het nuttig zal zijn en het u in staat zal stellen uw spelervaring te verbeteren.

Als je nieuwe trucs kent, dan horen we die graag. Neem contact met ons op of reageer op dit artikel! Je helpt ook andere gebruikers die op zoek zijn.

Het voltooien van de dwingende sage van Mega Man X, met vier titels van de intense actie! Deze collectie toont de evolutie van de serie met Mega Man X5, Mega Man X6, Mega Man X7 en Mega Man X8. Geconfronteerd met de nieuwe Challenge-modus X, die kuilen de spelers van de twee de baas dodelijk zijn voor een tijd.

Alle informatie over de trucs in dit artikel is van toepassing op Mega Man X Legacy Collection 2 sinds 24/07/2018, op de consoles PC. De lijst wordt telkens bijgewerkt wanneer het spel wordt gepubliceerd voor een nieuwe console.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Mega Man X Legacy Collection 2 (PC): Score bewerken en Onaantastbaar.

Als je echt veel trucs wilt voor Mega Man X Legacy Collection 2, is het je geluksdag! We hebben een Trainer beschikbaar die, eenmaal gedownload en uitgevoerd tijdens het spel, je veel trucs zal laten ontgrendelen. De lijst met ontgrendelde trucs vind je verderop.

En hier zijn eindelijk de langverwachte trucs voor dit spel.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van Mega Man X Legacy Collection 2 zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina Mega Man X Legacy Collection 2 (ORIGINAL / +0)
  • Onaantastbaar
  • Oneindige Gezondheid
  • Oneindig Levens
  • BIJ Onbeperkt
  • Score Bewerken
Cherri Andrea640360