Trucs en Spelcodes: The Walking Dead: Our World (IPHONE / ANDROID)

Trucs en Codes van The Walking Dead: Our World voor IPHONE / ANDROID waaronder Munten Onbeperkt en Schuilplaatsen Effectief.

Inleiding

The Walking Dead: Our World: Verhaal van het Spel

We zijn verheugd dit artikel te presenteren dat gewijd is aan de trucs en codes van The Walking Dead: Our World. Hier vindt u alle bronnen die onze redactie heeft gevonden op The Walking Dead: Our World, in het bijzonder, bovenop hetgeen dat geschreven staat, ook Trainers en Achievements.

Kent u andere trucs of heeft u ander materiaal? Stuur het ons zonder problemen! U kunt op dit artikel reageren of privé contact met ons opnemen en we zullen de pagina dan ook graag bijwerken met de inhoud van het materiaal dat u ons hebt gestuurd!

The Walking Dead: Onze Wereld is een spel met augmented reality vergelijkbaar met Pokemon Gaan. Door de echte wereld te zoeken naar verschillende punten van belang. De speler moet ook overleven van de horde van zombies. Bevat elementen van een verzameling van tekens, wekelijkse uitdagingen, en ook een aantal evenementen om samen te werken met andere echte spelers.

Ons materiaal kan worden gebruikt met de volgende consoles: IPHONE / ANDROID. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt sinds IPHONE / ANDROID of sinds wanneer het spel is uitgekomen.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor The Walking Dead: Our World (IPHONE / ANDROID): Munten Onbeperkt en Schuilplaatsen Effectief.

En hier zijn eindelijk de langverwachte trucs voor dit spel.

Trucs: Trucs van het Spel

Momenteel geen truc beschikbaar. Alstublief, kom later nog eens kijken om te controleren, want we zijn altijd actief in de zoektocht naar nieuw materiaal om toe te voegen. Als je trucs of strategieën kent voor The Walking Dead: Our World, stuur ze dan naar ons.
Cherri Andrea640360