File not Found: ../apocanow.it/dtmlampmobile/trucchi_related.html󾠊 Trucs en Codes van INSOMNIA: The Ark • Apocanow.nl

INSOMNIA: The Ark: Trucs en Codes

Hieronder vind je alle trucs van het spel INSOMNIA: The Ark voor PC, evenals ontgrendelingen, geheimen en tips.

Welkom! Hieronder hebben we de trucs van INSOMNIA: The Ark verzameld, maar niet alleen dat. Alle Achievements, codes en trainers zullen op deze pagina worden weergegeven als en van zodra ze beschikbaar zijn.

Inleiding en Verhaal van het Spel

SLAPELOOSHEID is een RPG sci-fi -, post-apocalyptische plaats op een kolossale ruimte station dat in het bezit van de geheimen van een beschaving die nu verloren. Ontwikkel je karakter, de stad verkennen, te communiceren met de originele PNG, vervaardigd apparatuur en proberen te overleven.

Ons materiaal kan worden gebruikt met de volgende consoles: PC. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt sinds PC of sinds wanneer het spel is uitgekomen.

Zou je veel trucs willen voor INSOMNIA: The Ark die je anders niet zou kunnen krijgen? Download de Trainer die beschikbaar is op deze site onderaan de pagina. Eenmaal uitgevoerd en geactiveerd, kan je trucs aan het spel toevoegen die je anders niet kan krijgen.

En hier zijn eindelijk de langverwachte trucs voor dit spel.

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van INSOMNIA: The Ark zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
INSOMNIA: The Ark
Trainer 1.5 / +0
Stel Gezondheid
Stel De Weerstand
Stel Honger
Stelt Dorst
Stelt Het Maximum Gewicht Van De Rugzak
Hiermee Stelt U De Snelheid
Set Leren
Stel Stealth
Niveau Instellen
Stel XP
Set Skill Points
Stelt De Multiplier Elementen
Geen opladen
Duur Instellen Wapen
Cherri Andrea640360