Trucs en Spelcodes: Mount & Blade: Warband (PC)

Leer de trucs van Mount & Blade: Warband en ontdek de codes op deze pagina.

Inleiding

Mount & Blade: Warband: Verhaal van het Spel

Welkom op de gerelateerde trucspagina van Mount & Blade: Warband. We laten je al het materiaal zien dat we hebben gevonden, dit is een site die volledig is gewijd aan trucs en walkthroughs voor videospellen.

Als u andere kan vinden, aarzel dan niet om het naar ons te sturen. We zullen het met eventuele openbare dank aan de bestaande toevoegen.

In een land verscheurd door onophoudelijke oorlog, het is tijd om het samenstellen van uw eigen band van geharde krijgers en ga de strijd. Leid je mannen in de strijd, het uitbreiden van je rijk, en aanspraak maken op de ultieme prijs: de troon van Calradia!

De trucs in ons bezit zijn geldig voor PC en zouden allemaal geldig moeten zijn sinds het spel uitkwam, dat wil zeggen sinds 31/03/2010. We werken de consolelijst elke keer bij van zodra er een nieuwe console aan de lijst wordt toegevoegd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Mount & Blade: Warband (PC): Kenmerk punten (VERHOOGDE) en God Mode.

Voor dit spel hebben we ook de promotrainer beschikbaar! Een Trainer is een computerprogramma waarmee je, als je het samen met het spel uitvoert, veel trucs kunt ontgrendelen.

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten ons nu de trucs voorstellen.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van Mount & Blade: Warband zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina Mount & Blade: Warband (1.174 / +0)
  • Toevoegen XP Punten (VERHOOGDE)
  • Skill points (VERHOOGDE)
  • Kenmerk punten (VERHOOGDE)
  • Punten Wapen (TOENAME)
  • Geld (VERHOOGDE)
  • God Mode
  • Easy Kills
  • God Mode (Paard)
Cherri Andrea640360