Trucs en Spelcodes: Valthirian Arc: Hero School Story (PC)

Zoveel trucs zoals Laden Snel Bestrijden en Onbeperkte Gezondheid voor Valthirian Arc: Hero School Story (PC). Onze site is volledig gespecialiseerd in trucs en walkthroughs.

Inleiding

Valthirian Arc: Hero School Story: Verhaal van het Spel

We zijn verheugd dit artikel te presenteren dat gewijd is aan de trucs en codes van Valthirian Arc: Hero School Story. Hier vindt u alle bronnen die onze redactie heeft gevonden op Valthirian Arc: Hero School Story, in het bijzonder, bovenop hetgeen dat geschreven staat, ook Trainers en Achievements.

Als u andere kent, stel ze dan voor door contact met ons op te nemen en we zullen ze graag hier in dit artikel publiceren.

Heb je je ooit afgevraagd waar zijn al de krachtige magiërs en ridders? Niemand wordt geboren als een held. Als decaan van de Valthiria Academie u nodig hebt om te trainen de meest veelbelovende studenten, draaien ze in de legendarische helden!

We hebben materiaal geldig voor PC. De lijst met consoles is voortdurend bijgewerkt sinds 2/09/2018, de datum waarop Valthirian Arc: Hero School Story werd gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Valthirian Arc: Hero School Story (PC): Laden Snel Bestrijden en Onbeperkte Gezondheid.

Voor dit spel hebben we ook de promotrainer beschikbaar! Een Trainer is een computerprogramma waarmee je, als je het samen met het spel uitvoert, veel trucs kunt ontgrendelen.

Na het voorwoord, laten we je de trucs zien die we hebben gevonden.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van Valthirian Arc: Hero School Story zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina Valthirian Arc: Hero School Story (02.09.2019 / +0)
  • Onbeperkte Gezondheid
  • Mana Onbeperkt
  • Laden Snel Bestrijden
  • XP Maximum in de strijd
  • Toevoegen Goud
  • Toevoegen Niveau Van De School
  • Toevoegen XP School
  • Gemakkelijke Verwerking
Cherri Andrea640360