Trucs en Spelcodes: Kingdom Rush Origins (PC / IPHONE / ANDROID)

Leer de trucs van Kingdom Rush Origins en ontdek de codes op deze pagina.

Inleiding

Kingdom Rush Origins: Verhaal van het Spel

We presenteren u de Apocanow-pagina gewijd aan de trucs en geheimen van Kingdom Rush Origins! Het bevat alle ontgrendelingen en strategieën om verder te komen in het spel, moeilijke delen te overwinnen en nieuwe delen van het spel te ontdekken.

Als je andere ontgrendelingen of strategieën kent, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of commentaar te geven op het artikel. Je maakt het completer en nuttiger voor al de bezoekers.

Opdracht van uw eigen leger van lord of the rings, en verdedigen mystieke land van de zee slangen, boze tovenaars en golven van gnoll krijger, dit alles met de hulp van nieuwe torens, helden en spreuken van een bullebak te weren elke laatste kwaad.

De trucs in ons bezit zijn geldig voor PC / IPHONE / ANDROID en zouden allemaal geldig moeten zijn sinds het spel uitkwam, dat wil zeggen sinds 17/09/2018. We werken de consolelijst elke keer bij van zodra er een nieuwe console aan de lijst wordt toegevoegd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Kingdom Rush Origins (PC / IPHONE / ANDROID): Ster toevoegen en HP-Speler.

We kunnen je daarenboven ook de Trainer voor dit spel aanbieden. Op een speciale toegewijde pagina kun je de Trainer van Kingdom Rush Origins downloaden, waarmee je nieuwe trucs kan ontgrendelen die anders niet kunnen worden ontgrendeld.

Na het voorwoord, laten we je de trucs zien die we hebben gevonden.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van Kingdom Rush Origins zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina Kingdom Rush Origins (kr3-1.4.8 / +3)
  • HP Speler
  • Goud-Speler
  • HP Held
  • Sterren Toevoegen
Cherri Andrea640360