Trucs en Spelcodes: Project Hospital (PC)

Hieronder vind je alle trucs van het spel Project Hospital voor PC, evenals ontgrendelingen, geheimen en tips.

Inleiding

Project Hospital: Verhaal van het Spel

Hallo! Het is een genoegen om u op onze site te vinden. Deze pagina bevat alle trucs en codes die we hebben kunnen vinden voor Project Hospital.

Kent u nog andere? We zouden ze heel graag ontvangen, zodat we ze op de site kunnen publiceren en dit artikel kunnen bijwerken.

Een ace-arts, een ambitieuze architect en een succesvolle manager op hetzelfde moment. Ontwerp uw ziekenhuis personeel, het veranderen van elk detail, of gebruik een van de vooraf gedefinieerde sjablonen en ga direct aan de plicht van de arts.

Ons materiaal kan worden gebruikt met de volgende consoles: PC. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt sinds PC of sinds wanneer het spel is uitgekomen.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Project Hospital (PC): Bevriezen Tijd van de Dag en een Maximum Prestige.

Wil je veel trucs en wil je dat ze effectief zijn? Dan moet je de Trainer van Project Hospital proberen die beschikbaar is op deze site. Download hem en voer hem uit terwijl je speelt: het zal je toelaten nieuwe trucs te ontgrendelen die anders niet kunnen worden ontgrendeld.

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten ons nu de trucs voorstellen.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van Project Hospital zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina Project Hospital (1.1.16207 / +0)
  • Maximaliseert Geld
  • Bevriezen Tijd van de Dag
  • Maximaliseert De Persoonlijke
  • Unlock Alle Campagnes
  • Maximum Prestige
Cherri Andrea640360