Trucs en Spelcodes: Kynseed (PC)

Zoveel trucs zoals Voeding onbeperkt Dieren en Super Sprint Snelheid voor Kynseed (PC). Onze site is volledig gespecialiseerd in trucs en walkthroughs.

Inleiding

Kynseed: Verhaal van het Spel

Hallo! Het is een genoegen om u op onze site te vinden. Deze pagina bevat alle trucs en codes die we hebben kunnen vinden voor Kynseed.

Kent u nog andere? We zouden ze heel graag ontvangen, zodat we ze op de site kunnen publiceren en dit artikel kunnen bijwerken.

U krijgt de Kynseed, een eikel mystic die opgroeit in een familie boom waar uw keuzes zijn manifest in zijn takken. Groeien in een gezin, het cultiveren van het land, het beheren van de winkels, en verken een wereld waarin alle leeftijdsgroepen. Wanneer je sterft, zet jezelf in de schoenen van je kinderen en ga verder met uw nalatenschap.

Alle informatie over de trucs in dit artikel is van toepassing op Kynseed sinds 8/10/2018, op de consoles PC. De lijst wordt telkens bijgewerkt wanneer het spel wordt gepubliceerd voor een nieuwe console.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Kynseed (PC): Voeding onbeperkt Dieren en Super Sprint Snelheid.

Als je echt veel trucs wilt voor Kynseed, is het je geluksdag! We hebben een Trainer beschikbaar die, eenmaal gedownload en uitgevoerd tijdens het spel, je veel trucs zal laten ontgrendelen. De lijst met ontgrendelde trucs vind je verderop.

Na deze inleiding over het spel, volgen hier de trucs die we je beloofd hebben.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van Kynseed zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina Kynseed (0.1.13.2120 / +0)
  • Ongelimiteerd Geld
  • Super Sprint Snelheid
  • Lock Moment van de Dag
  • Voeding onbeperkt Dieren
Cherri Andrea640360