Trucs en Spelcodes: Thea 2: The Shattering (PC)

Pagina gewijd aan de trucs, codes en geheimen van Thea 2: The Shattering voor PC.

Inleiding

Thea 2: The Shattering: Verhaal van het Spel

We presenteren u de Apocanow-pagina gewijd aan de trucs en geheimen van Thea 2: The Shattering! Het bevat alle ontgrendelingen en strategieën om verder te komen in het spel, moeilijke delen te overwinnen en nieuwe delen van het spel te ontdekken.

We hopen dat het u zal helpen en dat u ons werk zult waarderen. Als je trucs hebt om voor te stellen, reageer of neem contact met ons op en we zullen de pagina bijwerken.

In de darklands geïnspireerd door de mythe van de slavische, het leven is een strijd om te overleven tegen alle verwachtingen zijn altijd groeien, zowel in natuurlijke en kwaadaardig. U kunt uw kudde aan de welvaart in deze innovatieve mix van strategie, 4X, role-playing game en een kaart spel?

We hebben materiaal geldig voor PC. De lijst met consoles is voortdurend bijgewerkt sinds 13/04/2019, de datum waarop Thea 2: The Shattering werd gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Thea 2: The Shattering (PC): Wijzig de Punten van vooruitgang en Wijst naar Gods Onbeperkt.

De Trainer voor Thea 2: The Shattering is ook beschikbaar. Een trainer is een programma dat tijdens de uitvoering van het spel trucs toevoegt. Onderaan de pagina staat een lijst met trucs die je met dit programma kunt ontgrendelen.

En hier zijn eindelijk de langverwachte trucs voor dit spel.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van Thea 2: The Shattering zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina Thea 2: The Shattering (2.0704.0534 / +0)
  • Punten Van God Onbeperkt
  • Wijzig de Punten vooruitgang
  • Gemakkelijke Verwerking
  • Ritueel gemakkelijk
  • Je Zal Altijd Winnen
  • Beweging Onbeperkt
  • Super Snelheid
Cherri Andrea640360