Trucs en Spelcodes: Book of Demons (PC)

Alle trucs en codes van Book of Demons voor PC die in omloop zijn!

Inleiding

Book of Demons: Verhaal van het Spel

Welkom! Hieronder hebben we de trucs van Book of Demons verzameld, maar niet alleen dat. Alle Achievements, codes en trainers zullen op deze pagina worden weergegeven als en van zodra ze beschikbaar zijn.

Kent u andere trucs of heeft u ander materiaal? Stuur het ons zonder problemen! U kunt op dit artikel reageren of privé contact met ons opnemen en we zullen de pagina dan ook graag bijwerken met de inhoud van het materiaal dat u ons hebt gestuurd!

Boek van de Demonen is een hybride tussen een Hack & Slash, en een spel van kaarten waar U kunt bepalen hoe de duur van de zoektocht. Opstellen en laat je eigen deck van magic kaarten staan de legers van de duisternis in de sotterrai ten grondslag liggen aan de Oude Kathedraal, en het opslaan van de Cartaverso uit de klauwen van de verschrikkelijke Aartsdemon!

We hebben materiaal geldig voor PC. De lijst met consoles is voortdurend bijgewerkt sinds 13/11/2018, de datum waarop Book of Demons werd gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Book of Demons (PC): Set Gouden karakter en Stel XP karakter.

We kunnen je daarenboven ook de Trainer voor dit spel aanbieden. Op een speciale toegewijde pagina kun je de Trainer van Book of Demons downloaden, waarmee je nieuwe trucs kan ontgrendelen die anders niet kunnen worden ontgrendeld.

Na het voorwoord, laten we je de trucs zien die we hebben gevonden.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van Book of Demons zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina Book of Demons (1.02.18366 / +0)
  • Stel XP karakter
  • Stel Mana karakter
  • Set Gouden karakter
  • Stel XP karakter
  • Stelt het niveau van het karakter
  • De punten vooruitgang karakter
  • Baas Gemakkelijk
Cherri Andrea640360