File not Found: ../apocanow.it/dtmlampmobile/trucchi_related.html󾠊 Trucs en Codes van OVERKILL's Walking Dead • Apocanow.nl

OVERKILL's Walking Dead: Trucs en Codes

Alle trucs en codes van OVERKILL's Walking Dead voor PC / PS4 / XBOX ONE die in omloop zijn!

Hallo en welkom bij Apocanow. We presenteren het artikel over de trucs en codes van OVERKILL's Walking Dead. We hopen dat het nuttig zal zijn en het u in staat zal stellen uw spelervaring te verbeteren.

Inleiding en Verhaal van het Spel

The Walking Dead van 'Overkill' is een first-person shooter ontwikkeld door Overkill Software en uitgegeven door Starbreeze Studios en 505 Games. De titel, gebaseerd op de comic van The Walking Dead heeft een zware nadruk op coöperatieve gameplay.

Ons materiaal kan worden gebruikt met de volgende consoles: PC / PS4 / XBOX ONE. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt sinds PC / PS4 / XBOX ONE of sinds wanneer het spel is uitgekomen.

Als je echt veel trucs wilt voor OVERKILL's Walking Dead, is het je geluksdag! We hebben een Trainer beschikbaar die, eenmaal gedownload en uitgevoerd tijdens het spel, je veel trucs zal laten ontgrendelen. De lijst met ontgrendelde trucs vind je verderop.

Na het voorwoord, laten we je de trucs zien die we hebben gevonden.

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van OVERKILL's Walking Dead zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
OVERKILL's Walking Dead
Trainer 1.3.0-381584 / +0
Skill points karakter onbeperkt
Set / Reset integriteit
Super snelheid
Set / reset weerstand
Oneindige munitie
Geen opladen
Timer invriezen
Geluiddemper onbeperkt
Planten onbeperkt / Onderdelen van de missie is eenvoudig
De tax gap
Fiscale bepalingen
Set apparatuur
Stelt geneeskunde
Set model
Rook granaten
Gezondheid
Picks
De strijd van de objecten van de vervaardiging
De zombies niet verplaatsen
Onzichtbaar voor de zombies
Super Schade
Cherri Andrea640360