Trucs en Spelcodes: Catherine Classic (PC)

De pagina gewijd aan de trucs van Catherine Classic (PC). Je vindt er valsspeel codes, geheimen, strategieën en nog veel meer.

Inleiding

Catherine Classic: Verhaal van het Spel

Welkom bij Apocanow! Dit artikel gaat over trucs en codes van het spel Catherine Classic en verzamelt daarin al het videogamemateriaal over dit spel, en in het bijzonder ook Trainers, Achievements en mogelijke Walkthroughs.

Als u andere kent, stel ze dan voor door contact met ons op te nemen en we zullen ze graag hier in dit artikel publiceren.

Catherine: een verhaal vol liefde, verraad en terreur aan te gaan. Om te spelen met de ongewone puzzel adventure game dynamische ontwikkeld door het Persona Team komt met verbeteringen op de PC, maar behoudt nog steeds haar oorspronkelijke pracht. De liefde voorbij is? Klim or die tryin.

Catherine Classic is gepubliceerd op 10/01/2019 voor PC. We zorgen ervoor dat de lijst met consoles waarvoor het spel in de loop van de tijd is gepubliceerd, wordt bijgewerkt als de trucs ook van toepassing zijn op nieuwkomers.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Catherine Classic (PC): Onbeperkt aantal pogingen en de Timer niveau onbeperkt.

Wil je veel trucs en wil je dat ze effectief zijn? Dan moet je de Trainer van Catherine Classic proberen die beschikbaar is op deze site. Download hem en voer hem uit terwijl je speelt: het zal je toelaten nieuwe trucs te ontgrendelen die anders niet kunnen worden ontgrendeld.

En hier zijn eindelijk de langverwachte trucs voor dit spel.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van Catherine Classic zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina Catherine Classic (1.0.1151 / +0)
  • Onbeperkt aantal pogingen
  • Timer niveau onbeperkt
  • Kussens voor de mini-games unlimited
  • Mega Punten Minigame
  • Rapunzel Power / Verplaatst
  • Credits Rapunzel
Cherri Andrea640360