Trucs en Spelcodes: Onimusha: Warlords (PC)

Trucs en Codes van Onimusha: Warlords voor PC waaronder Bijgewerkt Kralen Onbeperkt en Onbeperkt Gezondheid.

Inleiding

Onimusha: Warlords: Verhaal van het Spel

We presenteren u de Apocanow-pagina gewijd aan de trucs en geheimen van Onimusha: Warlords! Het bevat alle ontgrendelingen en strategieën om verder te komen in het spel, moeilijke delen te overwinnen en nieuwe delen van het spel te ontdekken.

Kent u nog andere? We zouden ze heel graag ontvangen, zodat we ze op de site kunnen publiceren en dit artikel kunnen bijwerken.

Onimusha: Warlords is een actie game die het genre survival horror, ontwikkeld en uitgegeven door Capcom in 2001 voor de PlayStation 2. Het is de eerste titel in de serie Onimusha. De hoofdpersoon is de kracht van de Oni hem toe te laten om te doden van de Genma, de belangrijkste vijand van de serie.

Alle informatie over de trucs in dit artikel is van toepassing op Onimusha: Warlords sinds 25/01/2001, op de consoles PC. De lijst wordt telkens bijgewerkt wanneer het spel wordt gepubliceerd voor een nieuwe console.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Onimusha: Warlords (PC): Bijgewerkt Kralen Onbeperkt en Onbeperkt Gezondheid.

We kunnen je daarenboven ook de Trainer voor dit spel aanbieden. Op een speciale toegewijde pagina kun je de Trainer van Onimusha: Warlords downloaden, waarmee je nieuwe trucs kan ontgrendelen die anders niet kunnen worden ontgrendeld.

De inleiding is voorbij. Hier zijn de trucs voor dit spel.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van Onimusha: Warlords zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina Onimusha: Warlords (01.18.2019 / +0)
  • Onbeperkte Gezondheid
  • Magisch Wapen Onbeperkt
  • Bijgewerkt Kralen Onbeperkt
Cherri Andrea640360