Trucs en Spelcodes: Police Simulator: Patrol Duty (PC)

Leer de trucs van Police Simulator: Patrol Duty en ontdek de codes op deze pagina.

Inleiding

Police Simulator: Patrol Duty: Verhaal van het Spel

Welkom bij het artikel op deze site over de trucs en ontgrendelaars van Police Simulator: Patrol Duty. Alle geheimen die we over dit spel weten, zijn op deze pagina geschreven.

Als je andere ontgrendelingen of strategieën kent, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of commentaar te geven op het artikel. Je maakt het completer en nuttiger voor al de bezoekers.

Ontdek de spannende leven van een politieman van de Verenigde Staten in de Politie Simulator: de Patrouille van de Plicht. Ontdek een stad van de Verenigde Staten, groot, levendig en vrij toegankelijk aangedreven door Unreal®Engine 4, en zeker de veiligheid in uw wijk.

Ons materiaal kan worden gebruikt met de volgende consoles: PC. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt sinds PC of sinds wanneer het spel is uitgekomen.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Police Simulator: Patrol Duty (PC): Modifier timer nood missie en de Snelheid van het spel.

Zou je veel trucs willen voor Police Simulator: Patrol Duty die je anders niet zou kunnen krijgen? Download de Trainer die beschikbaar is op deze site onderaan de pagina. Eenmaal uitgevoerd en geactiveerd, kan je trucs aan het spel toevoegen die je anders niet kan krijgen.

De inleiding is voorbij. Hier zijn de trucs voor dit spel.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van Police Simulator: Patrol Duty zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina Police Simulator: Patrol Duty (ORIGINAL / +0)
  • Onbeperkte gezondheid
  • De snelheid van het spel
  • Huidige score
  • Huidige gedrag
  • Modifier timer belangrijkste missie
  • Modifier timer nood missie
Cherri Andrea640360