Trucs en Spelcodes: Starbound (PC)

Hieronder vind je alle trucs van het spel Starbound voor PC, evenals ontgrendelingen, geheimen en tips.

Inleiding

Starbound: Verhaal van het Spel

Welkom op onze pagina's, en vooral diegenen die gewijd zijn aan de trucs van Starbound. Zonder verder uitstel gaan we dit artikel aan u presenteren!

Als je nieuwe trucs kent, dan horen we die graag. Neem contact met ons op of reageer op dit artikel! Je helpt ook andere gebruikers die op zoek zijn.

Je ontsnapt uit uw huis, alleen te vinden dat je verloren in de ruimte met een schip beschadigd. Uw enige optie is om naar de planeet in de bodem, de reparatie van uw schip en verken het universum.

We hebben materiaal geldig voor PC. De lijst met consoles is voortdurend bijgewerkt sinds 22/06/2016, de datum waarop Starbound werd gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Starbound (PC): Duidelijkheid en volledige administrator-Modus.

Starbound heeft ook een Promotrainer beschikbaar. Als je deze downloadt en uitvoert terwijl je speelt, kun je nieuwe functies krijgen, meestal extra trucs die op geen enkele andere manier kunnen worden verkregen.

De inleiding is voorbij. Hier zijn de trucs voor dit spel.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van Starbound zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina Starbound (1.4.3 / +6)
  • Wijzigen essentie
  • God Mode
  • Volledige duidelijkheid
  • Edit aantal stuks van het geselecteerde item
  • Geld wisselen
  • Opgraving direct
  • De Administrator-modus
Cherri Andrea640360