Trucs en Spelcodes: Undead Horde (PC)

De pagina gewijd aan de trucs van Undead Horde (PC). Je vindt er valsspeel codes, geheimen, strategieën en nog veel meer.

Inleiding

Undead Horde: Verhaal van het Spel

Hallo! Het is een genoegen om u op onze site te vinden. Deze pagina bevat alle trucs en codes die we hebben kunnen vinden voor Undead Horde.

We hopen dat het u zal helpen en dat u ons werk zult waarderen. Als je trucs hebt om voor te stellen, reageer of neem contact met ons op en we zullen de pagina bijwerken.

Een necromancer en wekt de doden de Undead Horde is een actie spel necromantische met elementen van rollenspel, strategie en hack ' n ' slash. Lopen door het land van de levenden, met de grond gelijk hun dorpen en stelen van hun schatten. Aan het einde wint u het gehele koninkrijk van de levende!

De trucs in ons bezit zijn geldig voor PC en zouden allemaal geldig moeten zijn sinds het spel uitkwam, dat wil zeggen sinds 15/04/2019. We werken de consolelijst elke keer bij van zodra er een nieuwe console aan de lijst wordt toegevoegd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Undead Horde (PC): Munten en Mana onbeperkt.

Voor dit spel hebben we ook de promotrainer beschikbaar! Een Trainer is een computerprogramma waarmee je, als je het samen met het spel uitvoert, veel trucs kunt ontgrendelen.

Na het voorwoord, laten we je de trucs zien die we hebben gevonden.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van Undead Horde zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina Undead Horde (1.1.0 / +6)
  • Onbeperkte gezondheid
  • Mana onbeperkt
  • Easy Kills
  • Instant recovery Verhoogt het ophalen van dood
  • De snelheid van het spel
  • Munten
  • XP
Cherri Andrea640360