Trucs en Spelcodes: World War Z (PC)

Alle trucs en codes van World War Z voor PC die in omloop zijn!

Inleiding

World War Z: Verhaal van het Spel

Hallo! Het is een genoegen om u op onze site te vinden. Deze pagina bevat alle trucs en codes die we hebben kunnen vinden voor World War Z.

Als u andere kan vinden, aarzel dan niet om het naar ons te sturen. We zullen het met eventuele openbare dank aan de bestaande toevoegen.

World War Z is een video spel third-person shooter ontwikkeld door Saber Interactive en uitgegeven door Focus Home Interactive en Paramount Pictures. Het werd verspreid op 16 April 2019, voor Microsoft Windows, PlayStation 4 en Xbox Één. Het spel is geïnspireerd door de film World War Z 2013.

Alle informatie over de trucs in dit artikel is van toepassing op World War Z sinds 16/04/2019, op de consoles PC. De lijst wordt telkens bijgewerkt wanneer het spel wordt gepubliceerd voor een nieuwe console.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor World War Z (PC): Het snelle herstel van de kracht in de scrum en een Wapen sneller / Geen reload.

Als je echt veel trucs wilt voor World War Z, is het je geluksdag! We hebben een Trainer beschikbaar die, eenmaal gedownload en uitgevoerd tijdens het spel, je veel trucs zal laten ontgrendelen. De lijst met ontgrendelde trucs vind je verderop.

Nu gaan we over om u de trucs te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van World War Z zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina World War Z (0.1.DEV.6180924 / +0)
  • Life Team unlimited
  • Het snelle herstel van de kracht in de scrum
  • Oneindige munitie
  • Wapen snel / Geen reload
  • Munitie voor zware wapens, onbeperkt
  • De snelheid van het spel
  • Bewerken credits
Cherri Andrea640360