Trucs en Spelcodes: Gloomhaven (PC)

Scroll doorheen deze pagina om alle bestaande trucs te vinden voor Gloomhaven (PC).

Inleiding

Gloomhaven: Verhaal van het Spel

Welkom bij Apocanow! Dit artikel gaat over trucs en codes van het spel Gloomhaven en verzamelt daarin al het videogamemateriaal over dit spel, en in het bijzonder ook Trainers, Achievements en mogelijke Walkthroughs.

Als je andere ontgrendelingen of strategieën kent, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of commentaar te geven op het artikel. Je maakt het completer en nuttiger voor al de bezoekers.

Dat u zich aangetrokken tot Gloomhaven door de verleiding van het avontuur of door een gulzig verlangen van het goud, dat schittert in de duisternis, uw lot zal zeker hetzelfde. Gloomhaven, de digitale aanpassing van de geprezen bordspel, het mengen van Tactische-RPG dungeon-crawling.

We hebben materiaal geldig voor PC. De lijst met consoles is voortdurend bijgewerkt sinds 17/06/2019, de datum waarop Gloomhaven werd gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Gloomhaven (PC): Zet het apparaat te lage gezondheid en eenheden Instellen om geen gezondheid.

De Trainer voor Gloomhaven is ook beschikbaar. Een trainer is een programma dat tijdens de uitvoering van het spel trucs toevoegt. Onderaan de pagina staat een lijst met trucs die je met dit programma kunt ontgrendelen.

Na deze inleiding over het spel, volgen hier de trucs die we je beloofd hebben.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van Gloomhaven zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina Gloomhaven (0.1.1111.7777 / +0)
  • Reset kaarten / Alle beschikbaar
  • Set High gezondheid
  • Zet het apparaat op een laag gezondheid
  • Eenheden instellen om geen gezondheid
  • Mega goud
  • Geen schade
Cherri Andrea640360