Trucs en Spelcodes: SG ZH: School Girl/Zombie Hunter (PC)

Pagina gewijd aan de trucs, codes en geheimen van SG ZH: School Girl/Zombie Hunter voor PC.

Inleiding

SG ZH: School Girl/Zombie Hunter: Verhaal van het Spel

Hallo en welkom bij Apocanow. We presenteren het artikel over de trucs en codes van SG ZH: School Girl/Zombie Hunter. We hopen dat het nuttig zal zijn en het u in staat zal stellen uw spelervaring te verbeteren.

Kent u nog andere? We zouden ze heel graag ontvangen, zodat we ze op de site kunnen publiceren en dit artikel kunnen bijwerken.

SG / ZH School Meisje / Zombie Hunter is een spel van het ontspruiten. Het spel werd uitgebracht in Japan op 12 januari 2017 en is beschreven als een Zombie Panic Actie Schieten en wordt beschouwd als de binnenkant van de video game serie Onechanbara: de instelling is, in feite, dezelfde universe.

Ons materiaal kan worden gebruikt met de volgende consoles: PC. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt sinds PC of sinds wanneer het spel is uitgekomen.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor SG ZH: School Girl/Zombie Hunter (PC): Bruikbare tips.

Als je echt veel trucs wilt voor SG ZH: School Girl/Zombie Hunter, is het je geluksdag! We hebben een Trainer beschikbaar die, eenmaal gedownload en uitgevoerd tijdens het spel, je veel trucs zal laten ontgrendelen. De lijst met ontgrendelde trucs vind je verderop.

Nu gaan we over om u de trucs te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van SG ZH: School Girl/Zombie Hunter zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina SG/ZH: School Girl/Zombie Hunter (1.01 / +0)
  • Oneindige Gezondheid
  • Oneindige Weerstand
  • Onbeperkte Munitie
  • Geen Opladen
  • Super Snelheid
  • Langzame Bewegingen
  • Het Laden Alle Items
Cherri Andrea640360