Trucs en Spelcodes: Forged of Blood (PC)

Zoveel trucs zoals Mega Goud en Punten Onbeperkte Capaciteit voor Forged of Blood (PC). Onze site is volledig gespecialiseerd in trucs en walkthroughs.

Inleiding

Forged of Blood: Verhaal van het Spel

We presenteren u de Apocanow-pagina gewijd aan de trucs en geheimen van Forged of Blood! Het bevat alle ontgrendelingen en strategieën om verder te komen in het spel, moeilijke delen te overwinnen en nieuwe delen van het spel te ontdekken.

Als u ander materiaal heeft, aarzel dan niet om het te plaatsen of naar ons op te sturen. We zullen het heel graag en met eventuele bedanking in het artikel plaatsen.

Een role-playing game met tactische turn-based fantasy gebaseerd op de diepte en mechanische complexiteit, met de bouw van tekens, zonder klasse, strategisch management, en de tactiek van kleine eenheden op een wereldwijde schaal.

Alle informatie over de trucs in dit artikel is van toepassing op Forged of Blood sinds 1/07/2019, op de consoles PC. De lijst wordt telkens bijgewerkt wanneer het spel wordt gepubliceerd voor een nieuwe console.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Forged of Blood (PC): Mega Goud en Punten Onbeperkte Capaciteit.

Zou je veel trucs willen voor Forged of Blood die je anders niet zou kunnen krijgen? Download de Trainer die beschikbaar is op deze site onderaan de pagina. Eenmaal uitgevoerd en geactiveerd, kan je trucs aan het spel toevoegen die je anders niet kan krijgen.

Nu gaan we over om u de trucs te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van Forged of Blood zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina Forged of Blood (1.0.4379 / +0)
  • De Gezondheid Te Herstellen
  • Super Actie Punten
  • Zwakke Gezondheid
  • Kenmerk punten onbeperkt
  • Punten Onbeperkte Capaciteit
  • Mega Goud
  • Onbeperkte Capaciteit Aanvallen
Cherri Andrea640360