File not Found: ../apocanow.it/dtmlampmobile/trucchi_related.html󾠊 Trucs en Codes van Paranoia: Happiness is Mandatory • Apocanow.nl

Paranoia: Happiness is Mandatory: Trucs en Codes

Zoveel trucs zoals Verandering Nano-Bots en Super-snelheid voor Paranoia: Happiness is Mandatory (PC / PS4 / XBOX ONE). Onze site is volledig gespecialiseerd in trucs en walkthroughs.

Welkom op onze pagina's, en vooral diegenen die gewijd zijn aan de trucs van Paranoia: Happiness is Mandatory. Zonder verder uitstel gaan we dit artikel aan u presenteren!

Inleiding en Verhaal van het Spel

Het begeleiden van een team van Politiemensen van twijfelachtige loyaliteit die zal gehoorzamen (meer of minder) op de orders van de Computer, kunstmatige intelligentie), paranoïde en irrationeel. De legendarische role-playing game aangepast voor het eerst in een titel, video game geïnspireerd door de klassiekers van het genre!

Paranoia: Happiness is Mandatory is gepubliceerd op 01/01/2020 voor PC / PS4 / XBOX ONE. We zorgen ervoor dat de lijst met consoles waarvoor het spel in de loop van de tijd is gepubliceerd, wordt bijgewerkt als de trucs ook van toepassing zijn op nieuwkomers.

We hebben ook een trainer gevonden voor dit spel. Met dit computerprogramma kan je trucs aan het spel toevoegen die je op geen enkele andere manier kon krijgen en kan je deze tijdens het spelen activeren.

De inleiding is voorbij. Hier zijn de trucs voor dit spel.

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van Paranoia: Happiness is Mandatory zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Paranoia: Happiness is Mandatory
Trainer 29683.1 / +0
Oneindige gezondheid
Onbeperkt uithoudingsvermogen
Het lage niveau van verraad
Vaardigheden onbeperkt
Geen cooldown op vaardigheden
Wijzigen credits
Wijzigen munten bytes
Verandering Nano Bots
Skill points onbeperkt
Super snelheid
Edit: credits
Edit: byte munten
Edit: Nano Bots
Cherri Andrea640360