Trucs en Spelcodes: Crossroads Inn (PC)

De pagina gewijd aan de trucs van Crossroads Inn (PC). Je vindt er valsspeel codes, geheimen, strategieën en nog veel meer.

Inleiding

Crossroads Inn: Verhaal van het Spel

We zijn verheugd dit artikel te presenteren dat gewijd is aan de trucs en codes van Crossroads Inn. Hier vindt u alle bronnen die onze redactie heeft gevonden op Crossroads Inn, in het bijzonder, bovenop hetgeen dat geschreven staat, ook Trainers en Achievements.

Als je nieuwe geheimen of codes hebt gevonden en deze wilt delen, aarzel dan niet! We zijn altijd blij om ons materiaal met ander te kunnen integreren en het voor iedereen beschikbaar te maken.

Crossroads Inn, is een real-time management sim is gevestigd in een origineel fantasie wereld van Delcrys. Bouwen en beheren van uw taverne, maken een bezoek aan avonturiers blij, en maken van uw diensten bekend over het hele land.

Alle informatie over de trucs in dit artikel is van toepassing op Crossroads Inn sinds 23/09/2019, op de consoles PC. De lijst wordt telkens bijgewerkt wanneer het spel wordt gepubliceerd voor een nieuwe console.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Crossroads Inn (PC): Edit: waarde van vermoeidheid en het huidige en Verandering: de waarde in huidige loyaliteit.

Daarnaast kunt u voor Crossroads Inn ook een promotrainer van derden downloaden. Als het samen met het spel wordt uitgevoerd, kun je met deze trainer trucs activeren die je anders niet zou krijgen.

Onderaan de pagina vind je ook een lijst met de ontgrendelde doelstellingen in dit spel met een kleine gids. De lijst is in het Engels, maar we hebben ook een automatisch vertaalde versie toegevoegd om het begrijpen te vergemakkelijken.

En hier zijn eindelijk de langverwachte trucs voor dit spel.

Trucs: Steam doelen

Trucs Crossroads Inn:
Voer de volgende taken uit om de bijbehorende Steam Doelstellingen te behalen (de lijst kan in het Engels zijn):
TitelSteam doelen: Crossroads Inn
Oh, well
Oh nou ja
The End
Het einde
Something ends, something begins
Iets eindigt, iets begint
That thing about the countess
Dat ding over de gravin
Revenge
Wraak
All's well that ends well
Eind goed al goed
Did not live up to the name
Voldeed niet aan de naam
We're all friends here, right?
We zijn allemaal vrienden hier, toch?
I see a bright future for you!
Ik zie een mooie toekomst voor je!
Golden future
Gouden toekomst

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van Crossroads Inn zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina Crossroads Inn (2.2.0 / +0)
  • Tekens Max Stemming
  • Edit: punten voor het bijwerken van de huidige
  • Edit: upgrade punten besteed
  • Edit: Huidige Goudguldens
  • Edit: roddels, politieke
  • Edit: de Roddels, de economische
  • Edit: gossip reiziger
  • Edit: het huidige niveau
  • Edit: XP huidige
  • Edit: de waarde in huidige loyaliteit
  • Edit: de waarde van de huidige inspanning
Cherri Andrea640360