Trucs en Spelcodes: Space Company Simulator (PC)

Trucs, Codes en Geheimen voor Space Company Simulator op PC. Bijvoorbeeld: Edit: de punten van de productie en Bewerking: punten HR.

Inleiding

Space Company Simulator: Verhaal van het Spel

Welkom bij Apocanow! Dit artikel gaat over trucs en codes van het spel Space Company Simulator en verzamelt daarin al het videogamemateriaal over dit spel, en in het bijzonder ook Trainers, Achievements en mogelijke Walkthroughs.

Als u andere kan vinden, aarzel dan niet om het naar ons te sturen. We zullen het met eventuele openbare dank aan de bestaande toevoegen.

Stel de positie van CEO van een transport bedrijf de ruimte en wordt een nieuwe grote speler in de industrie. Space Company Simulator is een realistische manager simulator voor het testen van uw planning skills als u de moeite neemt om de lancering van de eerste bemande missie naar Mars.

Space Company Simulator is gepubliceerd op 24/09/2019 voor PC. We zorgen ervoor dat de lijst met consoles waarvoor het spel in de loop van de tijd is gepubliceerd, wordt bijgewerkt als de trucs ook van toepassing zijn op nieuwkomers.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Space Company Simulator (PC): Edit: de punten van de productie en Bewerking: punten HR.

Daarnaast kunt u voor Space Company Simulator ook een promotrainer van derden downloaden. Als het samen met het spel wordt uitgevoerd, kun je met deze trainer trucs activeren die je anders niet zou krijgen.

Na het voorwoord, laten we je de trucs zien die we hebben gevonden.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van Space Company Simulator zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina Space Company Simulator (0.9.412 / +0)
  • Edit: geld
  • Edit: het onderzoek wijst
  • Edit: de punten van de productie
  • Edit: voor PR punten
  • Edit: prestige
  • Edit: punten voor HR
  • Edit: financiële punten
Cherri Andrea640360