Trucs en Spelcodes: CodyCross: Puzzle Cruciverba (ANDROID / IPHONE)

Leer de trucs van CodyCross: Puzzle Cruciverba en ontdek de codes op deze pagina.

Inleiding

CodyCross: Puzzle Cruciverba: Verhaal van het Spel

We presenteren u de Apocanow-pagina gewijd aan de trucs en geheimen van CodyCross: Puzzle Cruciverba! Het bevat alle ontgrendelingen en strategieën om verder te komen in het spel, moeilijke delen te overwinnen en nieuwe delen van het spel te ontdekken.

Als je nieuwe trucs kent, dan horen we die graag. Neem contact met ons op of reageer op dit artikel! Je helpt ook andere gebruikers die op zoek zijn.

- De beste van 2017 de Google Play store - Een nieuwe kruiswoordpuzzel ervaring - Daag jezelf uit met talloze puzzels - Ontspannen, terwijl het verkennen van thematische werelden - Een quiz master - Word games opnieuw uitgevonden - Het oplossen van de puzzels en plezier hebben terwijl je leren - Geniet van deze exclusieve puzzel gameplay - Excel bij brain games - Een nieuwe woord spel uitdaging - Het oplossen van de puzzel, waar je ook bent Join CodyCross, een schattige alien die gecrasht op de Aarde, en rekent op uw hulp om te leren over onze planeet! Reis door ruimte en tijd, met de onthulling van onze planeet, de geschiedenis en de mensheid successen door middel van thema-puzzels op in dit uitdagende spel van woorden. Los puzzels op en verken de prachtige landschappen, gebruik maken van uw kennis en vaardigheden in een one-of-a-kind word game, waarbij elk goed antwoord brengt je dichter om de puzzel te voltooien en het geheim van het woord! Hoogtepunten: - Verken een prachtig vormgegeven werelden met honderden levels om te spelen de beste kruiswoordraadsels - Elke wereld brengt met het nieuwe thema ' s en genres die zal een uitdaging worden voor de wijste van de puzzel liefhebbers - Een beetje plezier tijdens het testen uw kennis met brain games - Innovatieve Gameplay dat geeft een nieuwe draai aan de kruiswoordpuzzel - Test je taalvaardigheid door middel van deze games de hersenen - Als je vast komt te zitten op een vraag in ons woord spel, gebruik power-ups om te onthullen een brief - Het oplossen van puzzels om je hersenen te trainen - Je voortgang synchroniseren op al je apparaten beschikbaar door het verbinden met Facebook - Het oplossen van kruiswoordraadsels en spelen op verschillende niveaus in de modus off line als u geen internet-verbinding (met beperkte functionaliteit) - U kunt spelen ton van gratis puzzel in de adventure-modus of de inschrijving van speciale arrangementen in dit spel van woorden. Over het abonnement: - Het abonnement wordt aangeboden in de app om te genieten van de speciale thema-puzzel die u wilt moeilijkheden (hard, medium, eenvoudig en kinderen) met verse nieuwe inhoud elke week.

De trucs in ons bezit zijn geldig voor ANDROID / IPHONE en zouden allemaal geldig moeten zijn sinds het spel uitkwam, dat wil zeggen sinds 15/11/2019. We werken de consolelijst elke keer bij van zodra er een nieuwe console aan de lijst wordt toegevoegd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor CodyCross: Puzzle Cruciverba (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Na deze inleiding over het spel, volgen hier de trucs die we je beloofd hebben.

Trucs: Trucs van het Spel

Op dit moment hebben we geen trucs. Misschien is het te vroeg, in het geval dat het spel niet uitgekomen is. Of er zijn gewoon geen trucs ontworpen voor dit spel en geen enkele gebruiker op het net heeft een manier gevonden om vals te spelen CodyCross: Puzzle Cruciverba. E-mail ons als je trucs nodig hebt voor dit spel. We zullen ons best doen om ze te vinden.
Cherri Andrea640360