Trucs en Spelcodes: Puzzle Di Blocco (ANDROID / IPHONE)

Trucs, Codes en Geheimen voor Puzzle Di Blocco op ANDROID / IPHONE. Bijvoorbeeld: Bruikbare tips.

Inleiding

Puzzle Di Blocco: Verhaal van het Spel

We presenteren u de Apocanow-pagina gewijd aan de trucs en geheimen van Puzzle Di Blocco! Het bevat alle ontgrendelingen en strategieën om verder te komen in het spel, moeilijke delen te overwinnen en nieuwe delen van het spel te ontdekken.

Als u andere kent, stel ze dan voor door contact met ons op te nemen en we zullen ze graag hier in dit artikel publiceren.

'Block Puzzle' is een verslavend, ontspannende puzzel spel. Kom en speel het Puzzel-Lock Alledaagse en geven je hersenen een rust!
Hoe om te speel BLOK PUZZEL? F ⁃ sleep de houten blokken om ze te verplaatsen. F ⁃ vul de blokken in een horizontale of verticale lijn om de problemen op te lossen. F ⁃ blokken kunnen niet worden gedraaid.
WAAROM KIEZEN VOOR DIT BLOK PUZZEL SPEL?

We hebben materiaal geldig voor ANDROID / IPHONE. De lijst met consoles is voortdurend bijgewerkt sinds 16/11/2019, de datum waarop Puzzle Di Blocco werd gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Puzzle Di Blocco (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

De inleiding is voorbij. Hier zijn de trucs voor dit spel.

Trucs: Trucs van het Spel

Het spijt ons, maar we hebben momenteel geen trucs voor Puzzle Di Blocco in de Database. We vragen je om geduld te hebben, omdat het soms tijd kost om trucs te vinden en soms bestaan ze gewoon niet, vooral voor spellen online.
Cherri Andrea640360